IFK-træner: Uacceptabel opførsel af Ankersen

Jakob Ankersen scorede ikke mange pluspoint hos IFK Göteborg-træner Jörgen Lennartsson i opgøret mod Malmö FF i onsdags

Jakob Ankersen blev pillet ud efter 66 minutter mod Göteborg, fordi han havde svært ved at styre temperamentet. (Foto: All Over Press)
Jakob Ankersen blev pillet ud efter 66 minutter mod Göteborg, fordi han havde svært ved at styre temperamentet. (Foto: All Over Press)

Jakob Ankersen er indehaver af et velvoksent temperament, og af og til løber det af med den tidligere Esbjerg-spiller. Det gjorde det blandt andet i sidste uge, da IFK Göteborg mødte Malmö FF i et opgør, som blev afbrudt på grund af tilskueruroligheder.

Efter 66 minutter fik Ankersen et gult kort for brok, og det fik med det samme IFK-træner Jörgen Lennartsson til at udskifte danskeren, der var tydeligt utilfreds med at forlade banen før tid. Nu fastslår Göteborg-træneren, at han var godt træt af danskeren i situationen.

- Jeg blev vred på ham. Det var ikke en acceptabel opførsel fra hans side. Jeg var ikke tilfreds, men nu har vi snakket om det, siger Jörgen Lennartsson til Expressen og understreger, at udskiftningen af Ankersen ikke var planlagt:

- Nej. Det skyldtes udelukkende hans opførsel. Men det er glemt nu.

Skandinavien Dansker scorer i svensk sæsondebut

Danskeren har forståelse for, at han blev udskiftet efter sit gule kort.

- Ja, men det har vi snakket om, og nu er vi videre, fastslår Jakob Ankersen, der desuden fortæller, at hans form bliver bedre og bedre, men at han stadig har meget, der skal forbedres.

IFK Göteborg - med Jakob Ankersen og Mads Albæk i truppen - møder mandag aften Gefle i Allsvenskan.

(Foto: Zuma Wire) Skandinavien Kanonslag og spydkast afbryder svensk klassiker

Jakob Ankersen fik en nøglerolle, da Göteborg mandag spillede 3-3 mod AIK. (Foto: Zuma Press) Intl. fodbold IFK-dansker i svensk ordkrig: Han slog mig ihjel

1 kommentar
Vis kommentarer