Irriteret Lasse Vibe: Nu stopper jeg med at snakke

Landsholdsangriberen vil ikke længere kommentere rygter, da han mener, at hans ord bliver fordrejet i medierne

Lasse Vibe er træt af mediernes historier (Foto: Tariq Mikkel Khan)
Lasse Vibe er træt af mediernes historier (Foto: Tariq Mikkel Khan)

Han har været rygtet til flere engelske klubber og endda den kinesiske klub Tianjin Teda, men som bekendt spiller landsholdsangriberen Lasse Vibe stadig hos svenske IFK Göteborg.

De besøgte lørdag Telia Parken for at spille en testkamp mod FC København. Kampen endte i øvrigt 1-1 og, bagefter gav Lasse Vibe udtryk for sin utilfredshed med alle rygterne, som har cirkuleret i medierne gennem de seneste måneder.

Skandinavien Lasse Vibe indrømmer: Det er meget hårdt

- Det har været lidt turbulent. Der har været meget snak, og ikke så meget handling, så nu må vi vel være ved at være færdige med at snakke, så det er dejligt.

- Nu stopper jeg med at kommentere på ting, for I forstår tydeligvis ikke, hvad jeg siger. Nu står jeg og laver et eller andet interview med dig her, og så lige om lidt er der nogen, der klipper halvdelen ud af det, jeg siger, og sætter det ind i en forkert sammenhæng. Sådan er det med copy/paste-medier. Jeg er færdig med at sige noget, sagde Lasse Vibe til TV2 efter kampen.

Lasse Vibe tygger på et stort tilbud fra en kinesisk klub. (Foto: Tariq Mikkel Khan) Skandinavien Vibe i stort million-dilemma

0 kommentarer
Vis kommentarer