Irriteret Rosenborg-chef: Spar mig for spørgsmål om Bendtner

Nicklas Bendtner var ikke med, da Rosenborg søndag fik sin første sejr i fem forsøg. Cheftræneren nægtede at drage konklusioner om danskeren

Rosenborg vandt søndag aften sin første kamp i den norske Eliteserie siden 7. maj.

Strømsgodset blev besejret 3-1, og Rosenborg spillede sin bedste kamp denne sæson ifølge flere norske medier.

Med sejren tilbageerobrede Rosenborg endda førstepladsen i ligaen, og så skulle alt vel være fryd og gammen i Trondheim. Men nej.

Bendtner på tribunen
Danske Nicklas Bendtner sad nemlig på tribunen med karantæne, og deltog dermed ikke i Rosenborgs spille- og resultatmæssige oprejsning.

Derimod greb Bendtners konkurrent, Matthias Vilhjalmsson, chancen og nettede nok engang i Bendtners fravær.

Dermed har islændingen lavet seks mål i 12 kampe for Rosenborg inklusive pokalkampe, mens Bendtners måltotal lyder på fire mål i 12 kampe og væsentligt flere spilminutter i øvrigt.

Bedre uden Bendtner?
Rosenborgs opblomstring uden Bendtner fik de norske journalister til at stille Rosenborgs cheftræner, Kåre Ingebrigtsen, de åbenlyse spørgsmål efter kampen:

Spiller Rosenborg i virkeligheden bedre uden Bendtner? Og kan Bendtner overhovedet fortrænge Matthias Vilhjalmsson fra startopstillingen igen?

- Uff, spar mig dog for de spørgsmål. Jeg ved godt, hvad du er ude på, snerrede Kåre Ingebrigtsen og fortsatte selv:

- Rosenborgs kollektiv spillede godt mod Strømsgodset, og det har ikke den store betydning, om det er Nicklas eller Matti, der spiller. Det er to fantastiske fodboldspillere på hver sin måde, svarede Kåre Ingebrigtsen ifølge Adresseavisen og nægtede herefter at udtale sig yderligere om den fraværende danske angriber.

Mangler mål og bevægelighed
Nicklas Bendtner har fået megen kritik for sine præstationer i det norske, og særligt danskerens manglende mål og bevægelighed har skuffet nordmændene, men flere eksperter er også kommet danskeren til undsætning:

Skandinavien Bendtner får massiv kritik: Nu kommer de ham til undsætning

Rosenborg spiller sin næste kamp den 18. juni ude mod Haugesund.

Nicklas Bendtner fik gult kort for at svinge albuen i udekampen mod Vålerenga. Foto: Stine Tidsvilde Skandinavien Frustreret Bendtner svinger albuen i skuffelse

En spiller i Molde er blevet anmeldt for voldtægt. Foto: AP/Fernando Vergara Skandinavien Norsk topspiller sigtet for voldtægt

13 kommentarer
Vis kommentarer