Italienere vil have Rosenborg-dansker

Den danske forsvarsspiller Jacob Rasmussen er ifølge et italiensk lokalmedie interessant for Empoli

Jacob Rasmussen i kamp for Rosenborg. Foto: All Over
Jacob Rasmussen i kamp for Rosenborg. Foto: All Over

Den italienske Serie A-oprykker Empoli ved, at det bliver svært at blive i den bedste italienske række, og derfor er klubben også godt i gang med at kigge efter forstærkninger til den kommende sæson.

Og i den søgen er Empoli ifølge det italienske lokalmedie Il Tirreno faldet over den danske forsvarsspiller Jacob Rasmussen fra Rosenborg.

Den tidligere St. Pauli-spiller, der også har en fortid som ungdomsspiller i Schalke 04 og OB, er ifølge det italienske medie på blokken i Empoli, hvor det skal være træner Aurelio Andreazzoli, der har kastet sin kærlighed efter den danske forsvarsspiller.

Rosenborg-danskeren har stadig to år igen af aftalen med den norske klub, men et tilbud fra en Serie A-klub, hvor han tilmed får gode muligheder for at spille fast, kan være for godt til at sige nej til.

I den nroske klub spiller Jacob Rasmussen ofte, men han er ikke absolut stamspiller.

Ifølge det italienske medie arbejder Empoli på forstærkninger til alle kæder - blandt andet er Romas brasilianer Gerson et emne til offensiven.

Ud over at spille i det centrale forsvar kan Jacob Rasmussen også dække positionen som venstre back.

Yerry Minas fremtid i Barcelona er usikker. Foto: AP Spansk fodbold Fremtid i Barcelona er usikker: - Jeg stoler på Gud

Kenan Kodro har ifølge Ekstra Bladet kostet FC København 12 mio. kr. Angriberen er ligesom Viktor Fischer hentet i tyske Mainz 05. Foto: fck.dk FC København FCK har scoret ny bomber: Her er prisen

1 kommentar
Vis kommentarer