Jon Dahl Tomasson præsenterer Malmö-assistent

Jon Dahl Tomasson får erfaren hollænder som assistent i Malmö FF

Jon Dahl er netop blevet hentet ind som træner i Malmö FF, og selvom de seneste trænere er blevet fyret, er han ikke selv nervøs. Video: Jonas Olufson.

Jon Dahl Tomasson har overtaget cheftrænertjansen i Malmö FF, og nu er den svenske klub også ved at få resten trænerstaben på plads.

Malmö FF har nemlig hyret en assistenttræner, og her er valget faldet på en, der primært har gjort sig i hollandsk fodbold. Hollænderen Remy Reynierse er således blevet ansat på en kontrakt, der løber til og med 2022-sæsonen, meddeler klubben.

Malmös sportschef, Daniel Andersson, forklarer, at Jon Dahl Tomasson selv har været med til at udpege Remy Reynierse.

- Det billede, vi har af Remy, er rigtig godt. Hans tanker og ideer om fodbold går godt i tråd med vores. Som person er han rolig, og i vores personale vil han spille en vigtig rolle med sin erfaring. Hyringen er foregået i samråd med Jon, der kender ham fra sin tid i Holland, siger Daniel Andersson ifølge klubbens hjemmeside.

YouSee kan ende med at spolere fodboldfesten for en stor del af danskerne. Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix Sport og Spil 1,2 mio. danskere mister tv-sport: Sådan får du det billigst

Senest har den 58-årige hollænder været assistent i engelske Sheffield Wednesday.

Remy Reynierse har også tidligere været assistenttræner for VfB Stuttgart og cheftræner for flere hollandske ungdomslandshold.

- Jeg ville virkelig gerne hertil. Jeg har været lang tid i Rusland, og det er en lidt anderledes kultur. Jeg ville gerne til noget, jeg kender godt, sagde Ragnar Sigurdsson efter sin første træning tilbage i FCK. Foto: Jonas Olufson FC København Tilbage i FCK med forsinkelse: - Jeg har fortrudt det lige siden

Danskeren har fået stor succes. Foto: Adam Holt/Ritzau Scanpix Championship Kæmpe succes: Jubler over ny aftale

5 kommentarer
Vis kommentarer