Annonce:
Annonce:

Kig væk, Ståle: FCK's drømmespiller klar for hjerteklubben

FCK-emnet Andreas Granqvist vender efter sommerens VM-slutrunde hjem til Helsingborg. Den svenske landsholdskaptajn skal hjælpe den skånske klub tilbage til den bedste række

Andreas Granqvist trækker efter VM igen i Helsingborg-trøjen. Foto: Anna Berg/hif.se
Andreas Granqvist trækker efter VM igen i Helsingborg-trøjen. Foto: Anna Berg/hif.se
Annonce:
Følg Fodbold

FCK-manager Ståle Solbakken har længe jagtet den svenske landsholdskaptajn Andreas Granqvist, men nu er det både sikkert og vist, at den 32-årige forsvarsspiller ikke kommer til at trække i den hvide trøje.

I stedet bliver det en rød. Helsingborgs IF kunne søndag eftermiddag præsentere sit store scoop på en stort anlagt pressekonference.

Andreas Granqvist har valgt med hjertet og har ifølge Fotbollskanalen sagt farvel til mange millioner. Den russiske klub Krasnodar tilbød ham en ny kontrakt, der i løbet af to år ville have indbragt ham lige over 50 mio. kr. Netto.

I stedet blev det hjerteklubben Helsinborgs IF, som har lokket med en sign on-fee på 3,8 mio. kr. (brutto) og en fremtidig rolle som sportschef i klubben.

Annonce:

Det er efterhånden 12 år siden, at han forlod den skånske klub, og det bliver altså også der, at han kommer til at slutte karrieren. Også selv om der var kæmpe penge på bordet i Rusland og en meget interesseret dansk klub på den anden side af sundet.

Ståle Solbakken har flere gange fortalt, at han gerne ville have den solide svenske kaptajn, der så sent som i oktober talte om muligheden for at skifte til FCK:

- Der skal meget til, at vi ikke flytter hjem til Helsingborg, men om det bliver HIF eller en nærliggende klub i Danmark, må vi se. FCK har vist stor interesse gennem længere tid. Jeg har ikke taget en beslutning endnu.

I Helsingborg bliver Andreas Granqvist holdkammerat med den tidligere Brøndby-back Anders Randrup og Jesper Lange.

Han starter i den skånske klub efter sommerens VM-slutrunde og skal som det første forsøge at hjælpe den tilbage til Allsvenskan.

Ståles drømmetransfer kiksede: Vi blev taget i røven

Weekendens mål fra Bundesligaen: Gladbach kørte Wolfsburg over

Fire afgørende dage: Sådan lukker din Superliga-klub transfervinduet

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Bandidos skal bekæmpes hårdt og med alle midler
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: