Kontroversiel Bendtner storspiller: Men her raser han... efter scoring!

Nicklas Bendtner præsterede en usædvanlig og mærkelig jubelscene efter sin scoring til 3-1 for Rosenborg lørdag aften. Se den her

Nicklas Bendtner fejrede lørdag aften en scoring i Eliteserien med et mindre raseriudbrud mod en holdkammerat. Foto: All Over Press.
Nicklas Bendtner fejrede lørdag aften en scoring i Eliteserien med et mindre raseriudbrud mod en holdkammerat. Foto: All Over Press.

05. aug 18:00 Rosenborg BK - Kristiansund BK

EliteserienStadion: Lerkendal, Norge Dommer: Svein Moen
Rosenborg BK
4
1
Slut
Kristiansund BK

Nicklas Bendtner var dagens mand i myseost lørdag aften, da han med to scoringer og en assist var med til at smadre Kristiansund sammen med resten af Rosenborg-mandskabet.

Men nu taler flere om danskerens usædvanlige fejring efter scoringen til 3-1 i sejren på 4-1.

Her ville de fleste juble, smile til og kramme med holdkammeraterne for at vise glæden over en scoring. I stedet valgte Bendtner noget kontroversielt det modsatte; at blive eddikesur.

Du kan se kontroversielle episode lige HER.

Det, der fik Bendtner til at rase ud og gestikulere med armene, var tilsyneladende, at holdkammeraten Milan Jevtovic ikke spillede Bendtner, som umiddelbart stod i en helt fri position til venstre i målfeltet.

Efterfølgende forsøgte Rosenborgs norske anfører, Matthias Vilhjalmsson, bogstaveligt talt at trække et smil ud af en hidsig Bendtner, idet han trak ud i danskerens mugne mundvige.

Måske skal man bare tage det som et signal om, at Bendtner er tilbage. At han er sulten. Og at han igen vil og kan score mange mål. Nu er han i hvert fald oppe på i alt otte scoringer i 17 kampe for mestrene.

På Twitter blev danskerens aparte fejring også bemærket:


- Kun Lord Bendtner går amok efter at have scoret et mål... Ingen fejring. Til grin.


- Nicklas Bendtner går amok efter en scoring - råber ad holdkammerat i stedet for at fejre.

Hylder mål-Bendtner
Mod Kristiansund scorede han mål nummer tre og fire, som bringer ham op på fire scoringer i de seneste fire Eliteserie-kampe.

Det kaster naturligvis roser af sig fra flere ledder og kanter.

Særligt de norske kommentatorer fra Eurosport var begejstrede over Bendtner mod Kristiansund.

- Det er første gang, vi har set Bendtner sprudle. Hans assist til Milan Jevtovic var fantastisk, sagde Eurosport-ekspert og landsholdslegende Kjetil Rekdal i ekspertstudiet ifølge Aftenposten.

Bendtners assist kom efter, danskeren havde driblet sig selv fri og køligt lagt bolden på tværs til Jevtovic på det perfekte tidspunkt.

Inden da havde danskeren scoret to gange. Også kommentatoren Asbjørn Myhre kunne lide, hvad han så fra Bendtners friske fødder.

- Bendtner lykkedes med alt i dag!, sagde han begejstret.

Allerede efter midtugens kamp mod Celtic var der ros fra Rosenborg-træner Kåre Ingebrigtsen.

- Jeg synes, han var strålende i Glasgow, og han var - ligesom resten af holdet - strålende i dag (i onsdags, red.). Han er i voldsom fremgang. Planen var, at vi skulle bruge ham oftere og tidligere.

- Det handler om at sætte ham i scene, for han formår at holde på bolden, og så kan vi sætte spillet derefter. Han har trænet godt og spillet mange kampe, så han er i stand til meget mere end tidligere, sagde Rosenborg-træneren.

Krads Bendtner-kritik
Der er dog ikke kun roser til Bendtner efter lørdagens kamp med to kasser og assist fra danskeren.

Stjernens måske største kritiker hedder Morten Pedersen og er kommentator på Dagbladet i Norge.

Han var endnu en gang ude med de lange jernknopper, da han skulle sætte ord på Bendtners præstation, denne gang efter kampen mod Kristiansund.

Den negative pen malede med brede, dunkle strøg.

- Det var ikke en strålende international spiller, som scorede to gange og leverede en let assist, da Rosenborg fik en tiltrængt opmuntring mod Kristiansund. Det var Nicklas Bendtner. Købt og betalt til at udgøre dén forskel, Rosenborg mente, de havde brug for i Europa, skriver Morten Pedersen i Dagbladet og uddyber:

- Han er hentet for at udgøre forskellen mellem den norske andedam og et internationalt gruppespill. Men indtil videre er Nicklas Bendtner hverken værre eller bedre end Pål Andre Helland (Rosenborg-spiller, red.) og andre spillere med kvaliteter til at trylle, skabe øjeblikke og dominere i Eliteserien. Sandsynligvis, fordi det er det, der er niveauet.

Se også: Flere mål og assist: Kæmpe Bendtner-show

Landsholdsfodbold - 5. aug. 2017 - kl. 16:21 Dansk landstræner raser inden finale: Vis dem noget respekt!

Se også: Lars Løkke rejser til fodbold: De har taget Danmark med storm

Se også: Hånes af legenden inden EM-finale: 'I er kun på Serie 5-niveau'

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i fodbold
Seneste i fodbold
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen