Kort samtale: Rival har aldrig hørt om Nicklas Bendtner

Hvem er Nicklas Bendtner? En 24-årig målsluger i Vålerenga har aldrig hørt om Nicklas Bendtner, påstår han

Fra VG: Bendtner om sin første sæson i Rosenborg

Nicklas Bendtner havde en forrygende første sæson i Rosenborg, hvor han blev liga-topscorer, norsk mester og spillede sig tilbage på landsholdet, hvor han scorede i den afgørende kamp mod Irland.

Men selv om den 30-årige dansker er et kæmpe navn i både Danmark og Norge og også er kendt i resten af verden, så er det ikke et navn, der vækker genklang hos rivalerne fra Vålerengas nye angriber, 24-årige Sam Johnson.

- Da jeg kom hertil fortalte nogen mig om ham. Det var ingen lang samtale. De viste mig et foto, og jeg tror, han scorede ... var det 16 mål i fjor, siger Johnson til VG.

Nicklas Bendtner scorede nu godt nok 19 mål, men angriberen fra Liberia med fortid i svenske Djurgården og senest kinesiske Wuhan Zall holder fast i uvidenheden.

- Han er en stjerne? Okay, siger Johnson, der så får at vide, at Rosenborg-angriberen har fortid i Arsenal.

Nicklas Bendtner er ikke kendt af alle. Foto: AP
Nicklas Bendtner er ikke kendt af alle. Foto: AP
 

- Okay, okay, Det er godt! Jeg er ikke fan af Arsenal, så måske er det derfor, jeg ikke ved, hvem det er, siger han og griner.

Sam Johnson kom til Sverige som 18-årig og spillede i fire mindre klubber fra 2011 og frem til 2015 og 2016, hvor han blev topscorer i Djurgården og solgt til kinesisk fodbold, hvor Vålerenga nu har hentet ham.

Angriberen afslører, at han i Kina fik en kampbonus, der svarer til, hvad han får i månedsløn i Norge. Han beskrives som eksplosiv og hurtig og god en mod en, og så skulle han være en sikker afslutter, så formentlig er der tale om en hård rival til Nicklas Bendtner om topscorerlisten.

Tidligere på mandagen kom det frem, at Nicklas Bendtners økonomiske forbrug var helt ude af kontrol, da han var sammen med baronessen, Caroline Fleming. Det fortalte han i det nye nummer af Euroman, der kommer på gaden 8. februar.

- Hendes omgangskreds var fyldt med folk, der var født med penge. Gammelrige typer, du ved, og de skulle ikke tro, at jeg var en nasserøv. Jeg ville ikke falde igennem. Ingen skulle sige, at Nicklas ikke betalte, siger Bendtner til magasinet, hvor han fortæller om en direkte brugerbetaling, hvis man vil hænge ud med ham. Læs hvad du skal betale for at hænge ud med Bendtner her.

Nicklas Bendtner er glad for sit seneste interview. Forsiden kunne han godt være foruden. Foto: Lars Poulsen Dansk fodbold Bendtner efter sit livs interview: Lidt dum og sensations-sulten

Nicklas Bendtner scorede også i årets sidste kamp i Europa League, og nu har han ferie. Foto: AP Landsholdsfodbold Tænksom Bendtner: Første gang min plan er lykkedes

Christian Eriksen vil fortsat være en central del af landsholdet om tre år, mener to fodboldeksperter. Foto: Lars Poulsen Sport og Spil Fodboldeksperter: Sådan ser landsholdet ud ved EM i 2020

Der var for mange, der nassede på Nicklas Bendtners penge, så nu har han taget konsekvensen. All Over Press/Astrid M. Nordhaug Skandinavien Bendtners nassesystem: Nu koster det 1000 kroner

7 kommentarer
Vis kommentarer