Kuhn bryder tavsheden: Drop mudderkastningen

Den danske træner afviser den kritik som to unge Malmö FF-spillere er kommet med efter fyringen

Allan Kuhn gider ikke længere at holde kæft. Foto: Ole Steen
Allan Kuhn gider ikke længere at holde kæft. Foto: Ole Steen

Allan Kuhn har ikke meget til overs for den kritik som Malmö FF's Pa Konate i dag retter mod hans træner-stil i flere svenske medier.

- Det er samme spiller som i foråret var ude i medierne var ude og rose mig, og nu har han noget andet på hjerte, siger Allan Kuhn som ikke lægger skjul på, at han er træt af, at han efter fyringen er blevet genstand for offentlig kritik.

Først langede 20-årge Franz Brorsson ud efter ham - og nu altså Pa Konate, 22 år.

- Jeg gider ikke mudderkastningen, fastslår han.

- Enhver spiller, der ville kritisere beslutninger, kunne bare komme til mig, da jeg var træner. Sådan er min stil. Jeg er uenig i den kritik der bliver rejst nu, siger Allan Kuhn.

- Vi er ansat til at vinde kampe. Det er det vigtigste, men det passer simpelthen ikke, at Pa Konate ikke har vidst, hvordan han skulle optræde på banen. Der har været klare retningslinjer for alle pladser på banen, erklærer Allan Kuhn, der blev fyret få dage efter, at han havde ført Malmö FF til mesterskabet.

- Jeg ville hellere have haft, at han havde konfronteret mig. Jeg vil til enhver tid byde en god diskussion omkring spillestil velkommen.

- Vi er jo flere der har noget at have sagt omkring holdet, og det er for letkøbt her efterfølgende at rette kritik, siger Allan Kuhn, der påpeger, at erfarne Markus Rosenberg har afvist, at spillertruppen har stået bag trænerfyringen.

- Jeg er blevet ringet op af Markus Rosenberg, som sagde, at hverken han eller andre i truppen havde noget med min fyring at gøre. Det siger meget, synes jeg, siger han.

- Hvad Franz Brorsson og Pa Konate har sagt er jeg direkte uenig i. Der er selvfølgelig altid nogle spillere i en trup, der vil være utilfredse. Men jeg synes faktisk begge to gjorde det rigtig godt i de kampe, hvor de fik chancen, og derfor synes jeg også, at det rokker ved påstanden om, at der skulle være uklarhed om spillestilen.

- Indtil nu har jeg holdt mig tavs. Men jeg oplever jo, hvordan denne type historier dukker op igen og igen. Jeg har ikke noget ondt at sige om min tid i Malmö FF. Hverken jeg eller klubben kan være tjent med det her. Og jeg håber på at lukke ned  for det her nu,  siger Allan Kuhn.

Se også: Sviner dansk mestertræner: Vi følte os utilpas

Morten Wieghorst blev fyret i AGF for et år siden efter uoverensstemmelser med især sportdirektør Jens Andersson. Foto: Claus Bonnerup AaB - 2. jan. 2017 - kl. 17:31 Skrottet igen: Wieghorst overtrumfede Kuhn

Se også: Utilfreds Malmö-spiller afslører detaljer om Kuhn-fyring

Se også: Derfor blev Allan Kuhn fyret i Malmø

Se også: Trænerbombe i Sverige: Klar til at fyre dansk guldtræner

16 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere