Lasse Vibe er hot - leder efter hans afløser

Flere klubber jagter Lasse Vibe, og IFK Göteborg er nu i gang med at lede efter hans afløser

Lasse Vibe er eftertragtet, og nu leder IFK Göteborg efter hans afløser (Foto: Tariq Mikkel Khan)
Lasse Vibe er eftertragtet, og nu leder IFK Göteborg efter hans afløser (Foto: Tariq Mikkel Khan)

Lasse Vibe var et af Danmarks største salgsemner i vinterens transfervindue, men den danske topscorer i den bedste svenske række er fortsat at finde i IFK Göteborg.

I lande som Rusland, Kina, Ukraine og USA er transfervinduet stadig åbent, så Vibe kan stadig nå at skifte klub denne vinter.

Og nu fortæller svenske Fotbollskanalen, at der ifølge deres oplysninger er interesse fra flere klubber, hvor vinduet stadig er åbent, og det har fået IFK Göteborg til at kigge efter en afløser for danskeren.

Lasse Vibe er træt af mediernes historier (Foto: Tariq Mikkel Khan) Skandinavien Irriteret Lasse Vibe: Nu stopper jeg med at snakke

- Skulle vi miste Lasse, så vil vi have en lignende angriber med hurtighed ind. Men sådanne spillere koster og findes ikke overalt, siger sportsdirektør Mats Gren til det svenske medie.

Gren bliver spurgt, om Vibe er højaktuel for et skifte.

Lasse Vibe tygger på et stort tilbud fra en kinesisk klub. (Foto: Tariq Mikkel Khan) Skandinavien Vibe i stort million-dilemma

- Det er svært at sige, for så længe et vindue er åbent, så er der jo altid risiko for, at vi mister en spiller, men der ikke noget, der er nærmere nu end tidligere, siger Gren.

IFK Göteborg skulle ifølge Fotbollskanalens oplysninger kigge efter Lasse Vibes afløser i den amerikanske MLS.

Lasse Vibe ligner en spiller, der bliver solgt inden transferdeadline natten mellem mandag og tirsdag (Foto: Lars Poulsen) Skandinavien Nyt bud på Lasse Vibe: Øjner Premier League

Det russiske og kinesiske transfervindue lukker på fredag, mens det ukrainske vindue lukker næste uge og MLS først til maj.

Lasse Vibe var brandvarm i Atlantic Cup i vinter:

0 kommentarer
Vis kommentarer