Lavede mirakler i Superligaen: Nu meldes dansk træner tæt på fyring

Jakob Michelsen er tæt på at blive fyret i Hammarby, skriver den svenske avis Nerikes Allehanda. Klubben skal allerede være i dialog med en mulig afløser

Jakob Michelsen er eftersigende færdig i Hammarby, som allerede forhandler med Michelsens erstatning Foto: Ernst van Norde
Jakob Michelsen er eftersigende færdig i Hammarby, som allerede forhandler med Michelsens erstatning Foto: Ernst van Norde

Jakob Michelsen havde stor succes som cheftræner i SønderjyskE, og det kastede for godt et år siden et job af sig i Hammarby - den svenske hovedstadsklub med de mange tilskuere.

I sin første sæson i spidsen for Hammarby førte Jakob Michelsen klubben frem til en 12. plads i Allsvenskan, hvilket var på niveau med klubbens placering sæsonen forinden, men hvis man skal tro Nerikes Allehanda, er det ikke tilfredsstillende for klubbens ledelse.

Derfor skal Jakob Michelsen være tæt på at blive fyret.

Den svenske avis mener at vide, at Hammarby allerede har udset sig en afløser for Jakob Michelsen. Det drejer sig om Alexander Axén, der har fortid som cheftræner i Örebro og desuden arbejder som ekspert på svensk TV.

Ledelsen i Hammarby og Alexander Axén skal allerede have truffet hinanden og diskuteret mulighederne for et fremtidigt samarbejde.

Alt det ved Jakob Michelsen intet om. Efter hans overbevisning er han stadig cheftræner i Hammarby.

- Jeg har ikke hørt noget om det. Jeg står i Magasin lige nu, så jeg har dårligt tid til at snakke, siger Jakob Michelsen til tipsbladet.dk.

Fotbollskanalen har været i kontakt med Alexander Axén, der ikke ønsker at kommentere spekulationerne om Hammarby. Han understreger, at han forholder sig til, at han har indgået en to-årig aftale med TV-stationen C More, hvor han arbejder som ekspert.

Grafikken er fjernet på grund af opdateringer på sitet.

Erik Sviachenko har haft en kedelig sæson i Celtic, hvor han har været præget af en knæskade, og det ikke er blevet til meget spilletid. (Foto: AP) FC København - 26. dec. 2017 - kl. 11:00 Stort medie: Dansk udlands-profil er tæt på FC København

 

5 kommentarer
Vis kommentarer