Legenden til Lasse Vibe: Du er bedre sådan her

Lasse Vibe er begyndt at løbe for meget tilbage i banen, mener svensk legende

Lasse Vibe slog igennem på landsholdet i 2014 (Foto: Lars Poulsen)
Lasse Vibe slog igennem på landsholdet i 2014 (Foto: Lars Poulsen)

Sidste sæson bombede Lasse Vibe 23 gange i 30 kampe for IFK Göteborg og slog igennem på det danske landshold, men i denne sæson er det kun blevet til seks mål med lidt mere end halvdelen af sæsonen spillet.

Nu blander en af klubbens helt store spillere sig og forsøger at komme med et godt råd til danskeren.

Der er tale om den 33-årige angriber Tobias Hysen, der var topscorer for Göteborg og leverede 69 mål i 172 kampe for klubben fra 2007 til 2013.

- Var Lasse Vibe ikke bedre, når han løb frem mod målet i stedet for det modsatte? Fuld fart frem, så løser Bjärsmyr resten, skriver Hysén på Twitter.

- Jeg mener, at Lasse Vibe er en europæisk angriber i dybden, men han er landet, hvor jeg var en gang. Han vil hjælpe til med alt. Fremad!!!, skriver Hysen.

Lasse Vibe. (Foto: Tariq Mikkel Khan) Skandinavien Bundesliga-storklub vil have Lasse Vibe

Det var ventet, at Lasse Vibe allerede i vinter skulle til en ny klub, men dengang takkede han nej til et skifte til Kina, hvor Tobias Hysen i øvrigt spiller for Shanghai og har lavet 30 mål i 44 kampe.

Denne sommer er det også ventet, at Vibe finder en ny klub, og tyske Schalke 04 har været nævnt, men foreløbig er intet sket, og Vibe har da også blot scoret to gange i alt i de seneste syv kampe for blåvitt.

Lasse Vibe er ved at vokse sig for stor til IFK Gøteborg. (Foto: AP) Skandinavien Göteborg forbereder sig på fremtid uden Vibe

I vinter bombede Vibe ved Atlantic Cup:

Manchester United taler om en overraskelse i angrebet, og det vil Nicklas Bendtner i hvert fald være - nu har danskeren fået øget konkurrence i Wolfsburg (Foto: Lars Poulsen) Premier League Uniteds overraskelse: Er det Bendtner?

2 kommentarer
Vis kommentarer