Malmö går i transferkrig med FCK og Brøndby

FC København har været sat i forbindelse med Pär Hansson og Brøndby med Victor Palsson. Nu får begge klubber konkurrence af Malmö FF

Victor Palsson har tidligere optrådt for New York Red Bulls. (Foto: AP)
Victor Palsson har tidligere optrådt for New York Red Bulls. (Foto: AP)

Brøndby og FC København har i mange år været de to mest attraktive klubber i Skandinavien, men Malmö FF har taget store skridt de seneste par år med blandt andet deltagelse i Champions League-gruppespillet, og når det gælder transfers, er de svenske mestre heller ikke blege for at tage kampen op med de københavnske Superliga-klubber.

Således jagter Malmö FF både Pär Hansson og Victor Palsson, skriver svenske medier.

Førstnævnte har tidligere på sommeren været sat i forbindelse med FC København, mens Brøndby har været kædet sammen med Victor Palsson.

FC København har i Stephan Andersen en fremragende keeper, men klubben han meget vel miste reserven Johan Wiland denne sommer, da svenskeren næppe kan blive ved med at leve med ikke at spille.

Det kan tvinge FCK på jagt efter en ny målmand, og i den forbindelse har Pär Hansson fra Helsingborgs IF altså været nævnt.

'Mange viser interesse'
For Brøndbys vedkommende er den centrale midtbane en af de positioner, hvor det kan give mening for klubben at forstærke sig frem mod den kommende sæson, og det har ført til rygter om Victor Palsson, der har udtalt, at han har hørt rygterne om Brøndby.

Holland Tidligere AGF-spiller: Jeg overvejede selvmord

Nu pønser Malmö på at hapse begge spillere, og Victor Palssons agent, Magnus Agnar Magnusson, medgiver, at der er stor interesse for den islandske midtbanespiller, der også er på kontrakt i Helsingborgs IF.

- Der er mange klubber, der viser interesse for Victor, men sådan er det altid, når en spiller gør det godt. Så viser større klubber altid interesse. Men lige nu er der intet konkret, siger agenten til FotbollDirekt.

Malmö FF har kastet kærligheden på Pär Hansson, da Robin Olsen for nylig er skiftet til græsk fodbold. Tidligere har den svenske mesterklub også været sat i forbindelse med FC Nordsjællands David Jensen og FC Midtjyllands Johan Dahlin.

Brøndbys nye sportsdirektør Troels Bech skal tirsdag til Malmö for at se nærmere på den defensive midtbanespiller Isaac Sackey, der spiller for Slovan Liberec. (Foto: Linda Johansen) Brøndby Brøndby ser på ghaneser

38 kommentarer
Vis kommentarer