Malmös bombe: Zlatan-skifte kan være realistisk

Klokken 9.45 holder Zlatan Ibrahimovic ekstraordinært pressemøde, og nu spekuleres der i, om Zlatan vender hjem til Malmö FF

TV: Zlatan griner og holder pause på spørgsmålet om Manchester United - 9.45 holder han ekstraordinært pressemøde

- Jeg elsker Malmö. Jeg ønsker, at jeg kunne spille i dag. Jeg beder om undskyldning for det. Men jeg kommer, jeg kommer. Vent bare på mig, sådan lød ordene fra Zlatan Ibrahimovic, da han mandag aften stod frem på stadion i Malmö i pausen af den landskamp mod Slovenien, hvor han var tvunget til at stå over.

De ord har fået det sydlige fodbold-Sverige til at drømme om, at man kan få den klubløse verdensstjerne hjem og spille for Malmö FF igen efter sommerferien, og nu kommenterer klubbens formand Håkan Jeppsson de mange rygter.

- Det er ikke realistisk, hvis man ser på, hvem Zlatan er, og hvordan hans position er som fodboldspiller. Der er det jo urealistisk, at han skal spille en sæson i Malmö. Men det kan være realistisk, hvis man se på, hvad Zlatan føler for byen og klubben. Hvem ved, der rør sig i hans hjerne og hjerte, siger Jeppsson til Expressen.

Tiden i Ajax, hvor klubbens hidtil dyreste spiller ind i mellem måtte se sig forvist til bænken, fylder en del i 'Den unge Zlatan'. (Foto: Doxbio) Filmmagasinet Tættere på Zlatan kommer vi aldrig

Zlatan Ibrahimovic spillede en hovedrolle, da Sverige slukkede Danmarks EM-drømme. Efter slutrunden er stjernen færdig på landsholdet, mener flere svenske medier. (Foto: Tariq Mikkel Khan) Landsholdsfodbold En ny start for Sverige: Zlatan stopper til sommer

José Mourinho vil respektere traditionerne i Manchester United, vurderer Morten Bruun. (Foto: Getty Images) Premier League 'Mourinho har fået sit drømmejob, og sådan vil han angribe det'

Og Malmö FF har været i kontakt med byens stolthed og største spiller gennem tiderne.

- Ja, vi har stadig kontakt med alle vores profspillere. Hvad han har sagt? Det må han fortælle om, hvis han vil. Det har jeg ikke tænkt mig at afsløre, griner Malmö-formanden.

Zlatan Ibrahimovic har indkaldt til ekstraordinært pressemøde i dag onsdag klokken 9.45, og her ventes det, at han enten afslører sin kommende klub, eller kom med meddelelsen om, at han stopper på landsholdet efter EM.

Hos Malmö vil de gerne have Zlatan.

- Hvem vil ikke have Zlatan Ibrahimovic på sit hold. Det ville være helt fantastisk, men det er altså ikke noget, jeg går rundt og drømmer om i hverdagen, siger Jeppsson, der ikke ønsker at tolke yderligere på Zlatans citat om, at han 'Zlatan kommer'.

Næste stop Malmö FF eller Manchester United? (Foto: AP)
Næste stop Malmö FF eller Manchester United? (Foto: AP)
 

Den seneste uge har Manchester United ellers været at regne som det bedste bud på Zlatans næste klub.

Her har José Mourinho netop taget over som ny manager, og han er lige nu i Portugal for at undervise på en træneruddannelse, men derfor slipper han ikke for spørgsmål om Zlatan, og om han vil hente svenskeren til United.

- Mine gode venner har altid bare godt at sige om mig, sagde han kryptisk med et smil ifølge The Guardian.

Zlatan og Mourinho har tidligere arbejdet sammen i Inter, og 34-årige Zlatan har altid talt godt om den tid. Spørgsmålet er, om han føler sig for gammel til Premier League og ikke tænder på at komme til en klub, der ikke spiller Champions League, og så kan Malmö FF måske være et bud på den nu tidligere Paris SG-angribers klub.

Se de største højdepunkter fra Zlatans tid i PSG:

15 kommentarer
Vis kommentarer