Mike Jensen drager til Sydeuropa

Fodboldspilleren Mike Jensen skal efter syv år i Norge prøve kræfter med cypriotisk fodbold

Foto: Stine Tidsvilde
Foto: Stine Tidsvilde

Den tidligere Brøndby-spiller Mike Jensen skifter efter syv år i norske Rosenborg til Apoel på Cypern.

Det meddeler Rosenborg på klubbens hjemmeside.

Midtbanespilleren har været stamspiller i den norske klub gennem hele sit ophold i Trondheim, hvor han de seneste år også har været holdets anfører.

- Der er mange overvejelser bag denne beslutning, men jeg tror, dette var det rigtige tidspunkt for både mig og Rosenborg at skilles.

- Uanset hvad er det kedeligt ikke at være med til at forløse klubbens potentiale, som cheftræneren og resten af holdet sandsynligvis vil forløse i denne sæson. Jeg ønsker både trænere og spiller held og lykke med den kommende sæson.

- Jeg er stolt af min tid i Rosenborg. Trondheim har været min hjemby i syv år. Det er trist at forlade klubben, siger Mike Jensen til klubbens hjemmeside.

Fredag kunne adresseavisen.no fortælle, at den danske anfører ikke var med i træningen som følge af den forestående kontraktunderskrivelse.

Dermed er der ikke danske spillere i Rosenborg længere.

Mike Jensen nåede 291 kampe for klubben, for hvem han også scorede 51 mål.

AC Milan lejer Simon Kjær for den resterende del af sæsonen. Foto: Lars Poulsen Italiensk fodbold Her ankommer Simon Kjær

Christian Eriksen kræver ifølge La Gazzetta dello Sport en nettoårsløn på 75 mio. kr. for at skifte til Inter. Foto: David Klein/Ritzau Scanpix Italiensk fodbold Eriksens kontante krav

Dansk fodbold Brøndby-fans laver ballade i Odense

Silkeborg IF Skifter til Superligaen: Henter norsk midtbanedynamo

FCK beder UEFA om hjælp i kampen mod pyroteknik. Foto: Lars Poulsen Sport og Spil Nødhjælp: FCK går til UEFA

FC Midtjylland-målmand Jesper Hansens aftale udløber til sommer, og han kan frit skrive under med en ny klub allerede nu. Foto: Lars Poulsen Sport og Spil Superligaens gratis gaver: Flere stjerner på hylderne

5 kommentarer
Vis kommentarer