Mystisk melding fra Zlatan: Er det hans nye klub?

Zlatan Ibrahimovic har på sociale medier lagt en video op med en Hammarby-trøje og hans navn bagpå

Det vil dog være højst overraskende, hvis destinationen er Stockholm og Hammarby. Bl.a. fordi Zlatan Ibrahimovic voksede op i Malmø og startede karrieren samme sted. For nyligt opførte byen sågar en statue af svenskeren. Video: Ritzau/Scanpix
Følg Fodbold
Følg Udenlandsk fodbold

Rygterne om 38-årige Zlatan Ibrahimovic' fremtid er mange, efter han officielt kvittede LA Galaxy for et par uger siden. Et gensyn med italienske AC Milan har været mest oplagt, mens en genforening med José Mourinho i Tottenham også har været blandt de mere kuriøse indslag.

Nu bidrager svenskeren dog selv til snakken ved at bringe en helt ny klub i spil.

Svenske Hammarby.

På både Instagram og Facebook har Zlatan lagt en ganske kort video op, hvor hans navn figurerer på den grønne og hvide Hammarby-bluse.

Artiklen fortsætter under videoen..

Det har naturligvis allerede fået Zlatans følgere og ikke mindst svenske medier til at spekulere stort i, om han vender hjem til Sverige, eller om der er tale om en form for mediestunt.

Ifølge Aftonbladets oplysninger var Hammarbys administrerende direktør, Henrik Kindlund, og sportschef Jesper Jansson i Los Angeles mandag. Avisen kommer dog ikke nærmere ind på, hvad besøget drejede sig om, og kommunikationsansvarlig i Hammarby, Axel Pershagen, bidrager ikke ligefrem til opklaringen.

- Det er han ikke lige nu. Jeg har ikke noget at sige om det overhovedet. Havde han været klar for os, havde det stået på vores hjemmeside. Vi præsenterer spillere på vores hjemmeside, hvis de er klar for os, siger Pershagen.

Efterfølgende har en anden pressekontakt fra klubben fulgt op med et par ord.

– Det var lidt overraskende, at Zlatan Ibrahimovic satte fart på vores morgen. Vi kan ikke give yderligere kommentarer nu, siger Love Gustafsson, der dog ifølge Aftonbladet også oplyser, at 'man har mere information senere på ugen'.

Overraskende skifte
Det vil dog være højst overraskende, hvis destinationen er Stockholm og Hammarby.

Både fordi større udenlandske klubber med garanti byder sig til, men også fordi Zlatan Ibrahimovic voksede op i Malmø og startede karrieren samme sted.

Det er ikke mere end to måneder siden, at han var med til at løfte sløret for den statue, der er blevet opført af ham i netop Malmø, men derfor kan man selvfølgelig godt spille fodbold i Hammarby...

I 2015 købte han en gammel kirke i Stockholm for omkring 90 millioner danske kroner, som efterfølgende skulle ombygges til en luksusvilla, så boligsituationen burde der i hvert fald være styr på. Og ifølge Aftonbladet har Zlatan tidligere sagt, at familien ville foretrække Stockholm, hvis de skulle flytte tilbage til Sverige en dag.

Hammarby endte på en tredjeplads i den netop afsluttede Allsvenskan. Á point med Malmö FF på andenpladsen og et enkelt point efter mestrene fra Djurgården. Klubben har de to danskere Jeppe Andersen og Mads Fenger i truppen.

Foto: TT NEWS AGENCY/Ritzau Scanpix
Foto: TT NEWS AGENCY/Ritzau Scanpix

Foto: Lars Poulsen
Foto: Lars Poulsen
 

Mourinho-effekten: Zlatan kan ende i chokskifte
Nu siger han farvel: I ville have Zlatan, I fik Zlatan

Tidligere FCK'er fik mordtrusler efter leopardjagt

LIGE NU
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Fronten forstærkes - velkommen til Finland og Sverige

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Udforsk Ekstra Bladet+