Noget fis? Udvist for brandskid

- Dommeren sagde, det var usportslig optræden, fortæller svenske Adam Lindin Ljunkvist, som spiller i den svenske 7. division

Pershagens venstreback Adam Lindin Ljungkvist blev fredag aften i de døende minutter af mødet med Järna SK's reservehold i den svenske 7. division sendt tidligt i bad af dommeren.

Når historien går verden rundt, skyldes det hans brøde: Han slog en kæmpe prut ...

Hvilket dommeren takserede til en advarsel - venstrebackens anden i kampen og derfor automatisk udvisning.

- Jeg havde behov for at prutte, fordi jeg havde dårlig mave. Så jeg slog en brandskid. Enklere kan det ikke siges. Da fik jeg det andet gule kort og siden rødt.

- Ja, jeg blev chokeret, det var det mærkeligste, jeg har oplevet på en fodboldbane, fortæller Adam Lindin Ljungkvist til LT Södertalje.

Ifølge kamprapporten havde ventrebacken allerede fået en advarsel tidligere i kampen, hvilket han dog ikke selv havde helt styr på.

- Muligvis havde jeg fået et gult allerede, men jeg mindes jeg det ikke. Men at få sit andet for at slå en prut? Jeg kan ikke fatte det. Folk, der var der, siger også, at det var det sygeste, de har set, siger Ljungkvist, som dog griner af episoden.

- Jeg spurgte dommeren: 'Må man ikke slippe en vind? Nej,' svarede han.

Dommeren: Han pruttede med vilje
LT-sporten har også talt med dommeren Dany Kato, som bekræfter at have givet gult kort for at prutte på banen. Men ikke for selve prutten ...

- Jeg opfattede det som en provokation mod en anden spiller. Han gør det med vilje, og det var upassende opførsel. Derfor fik han en advarsel, forklarer dommeren.

Sport på vrangen Så bliver det ikke mere norsk: Nordmand laver vanvittig 74 meters aflevering

Historien blev publiceret sent mandag eftermiddag. Siden har den gået sin sejrsgang verden over - lige fra en lang række europæiske medier til amerikanske Vice.

- En kammerat fortæller, at de skriver om det i Chile. Det er mærkeligt, siger Adam Lindin Ljungkvist til LT.

 Pershagens SK tabte i øvrigt med 2-5.

Foto: All Over Press Intl. fodbold Bizart: Død dommer skulle dømme fodboldkamp

Spansk fodbold Blev mobbet for bizart selvmål - men det burde ikke have talt

Landsholdsfodbold Efter volden: Her er de fuldstændig geniale fanvideoer fra EM

15 kommentarer
Vis kommentarer