Norske topklubber i priskrig om dansk angriber

Christian Gytkjær er brandvarm i Norge, og kan muligvis skifte til topholdet Rosenborg denne sommer

Christian Gytkjær, her i FCN-trøjen, kan havne hos en af Norges to bedste klubber (Foto: René Schütze)
Christian Gytkjær, her i FCN-trøjen, kan havne hos en af Norges to bedste klubber (Foto: René Schütze)

Som tilfældet var med Lasse Vibe, så skulle angriberen Christian Gytkjær også ud af Superligaen, før han for alvor fik luft under vingerne.

Gytkjær fik aldrig det store gennembrud i FC Nordsjælland, men i den norske Tippeliga har den 25-årige angriber imponeret.

Christian Gytkjær har nettet 39 gange i 79 kampe i den bedste norske række, og hans klub Haugesund kæmper lige nu en desperat kamp for at beholde ham.

(Arkivfoto: Jens Dresling) Skandinavien Dansker scorer hattrick i Tippeligaen

Ifølge Ekstra Bladets oplysninger er der konkret interesse fra både de forsvarende mestre Molde samt Tippeligaens nuværende tophold Rosenborg, der i forvejen har danskerne Mike Jensen og Emil Nielsen i truppen.

Haugesund forsøger naturligt at presse prisen mest muligt op, og derfor foregår der lige nu en slags budkrig mellem de to norske topklubber på Gytkjær.

Mike Jensen tjente i omegnen af 2,5 mio. kroner i 2013. (Foto: AP) Skandinavien Så meget tjener danskerne i norsk fodbold

Lokalavisen Haugesunds avis har tidligere berettet om stor interesse fra andre klubber for den succesfulde danske angriber.

Gytkjær skiftede i 2013 til Haugesund efter et kort lejeophold i en anden norsk klub, Sandnes Ulf.

Angriberen blev i sidste sæson, som følger kalenderåret, nummer to på topscorerlisten i Norge med 15 mål, og han har i de første 16 kampe scoret fem mål. Vel og mærke for Haugesund, der aktuelt er placeret lige over stregen i Tippeligaen.

For mindre end et år siden gjorde Gytkjær sig bemærket som 'Bolleknægten'

Bolleknægten hygger sig inden kampen mod FK Sarajevo i aften (Foto: privat) Skandinavien Dansk top-angriber poserer som 'bolleknægt'

Christian Gytkjærs lillebror, Frederik, bomber mål ind for Lyngby:

11 kommentarer
Vis kommentarer