Ny Brøndby-angriber med drømmemål mod mestrene

Thomas Juel-Nielsen scorede kampens sidste mål, da Falkenberg hentede holdets første sejr i Allsvenskan

Brøndbys kommende angriber Gustaf Nilsson scorede sit første sæsonmål, da mestrene fra Norrköping blev sænket (Foto: All Over Press)
Brøndbys kommende angriber Gustaf Nilsson scorede sit første sæsonmål, da mestrene fra Norrköping blev sænket (Foto: All Over Press)

En dansk forsvarsspiller scorede kampens afgørende mål, da fodboldklubben Falkenberg fredag aften for første gang kom på pointtavlen i Allsvenskan i sæsonen.

Thomas Juel-Nielsen scorede til slutcifrene 2-1 på et hovedstød otte minutter før tid, da Falkenberg meget overraskende fik ram på de regerende svenske mestre, IFK Norrköping.

Den kommende Brøndby-angriber Gustaf Nilsson, der slutter sig til Vestegnen til sommer, havde efter 26 minutter bragt Falkenberg foran 1-0 på et drømmemål, hvor han flugtede bolden op i hjørnet fra 30 meter.

SE MÅLET I LINKET HER I TWEETET

Kort forinden kolliderede den kommende Brøndby-angriber ellers alvorligt med Norrköpings målmand, men det endte med, at det var målmanden, der blev båret ud, mens Nilsson altså spillede videre.

Midt i anden halvleg blev hjemmeholdet reduceret til ti mand. Det skyldtes, at Tibor Joza blev udvist.

IFK Norrköping fik udlignet til 1-1, da Andreas Hadenius scorede efter 77 minutter, men mestrene havde altså gjort regning uden den tidligere AB-spiller Thomas Juel-Nielsen.

Efter at have indledt sæsonen med fire nederlag har Falkenberg, der trænes af den tidligere Viborg-spiller og -træner Hans Eklund, tre point efter fredagens sejr.

Holdet er fortsat sidst i Allsvenskan på grund af en dårligere målscore end Elfsborg og Häcken, der begge har spillet en kamp færre.

Norrköping ligger på andenpladsen med ni point for fem kampe.

For både Thomas Juel-Nielsen og Gustaf Nilsson var der tale om sæsonens første mål.

Svensk journalist kritiserer Gustaf Nilsson, fordi han har valgt Brøndby som sin nye klub. (Foto: All Over Pres) Superligaen 'At han tager til Brøndby forstår jeg slet ikke'

Den svenske angriber var jagtet af adskillige svenske topklubber, men valgte Brøndby.

- Jeg var i Brøndby og talte med blandt andre Troels (Bech, red.), og de havde en god plan for, hvad de vil med mig. De gjorde et rigtig godt indtryk, var søde og rare og fik mig til at føle mig hjemme. Der var en god plan, og jeg valgte Brøndby, selv om jeg havde andre tilbud, har Gustaf Nilsson tidligere sagt til tipsbladet.dk og forklaret, at det ikke har den store betydning, at der kommer en ny træner til sommer:

- Jeg er sikker på, at det hele kommer til at være fint, når jeg skifter. Jeg er virkelig glad for skiftet, for jeg har drømt om at spille i en større klub, og jeg er virkelig spændt på at komme til Brøndby, lød det tidligere på ugen fra angriberen.

Angriberen fylder 19 i maj og beskriver sig selv som en høj spiller, der kan lide at løbe i dybden og arbejde hårdt.

Gustaf Nilsson er vant til at spille i gult i Falkenbergs (Foto: All Over Press)
Gustaf Nilsson er vant til at spille i gult i Falkenbergs (Foto: All Over Press)
 

Gustaf Nilsson har ikke fortrudt, at han til sommer skifter til Brøndby (Foto: All Over Press) Superligaen Brøndbys nye bomber: Jeg elsker at score mål

Brøndby Brøndby har målscorerne: Derfor scorer vi ikke mål

Blev Brøndby snydt for straffe mod FCK?

 

22 kommentarer
Vis kommentarer