Ny klub: Lindegaard løser målmandskrise

Den tidligere landsholdskeeper Anders Lindegaard skal fremover vogte målet i Allsvenskan-klubben Helsingborgs IF

Lindegaard er præsenteret i Helsingborg. Foto: Anna Berg, Helsingborgs IF
Lindegaard er præsenteret i Helsingborg. Foto: Anna Berg, Helsingborgs IF

Anders Lindegaard har fundet en ny arbejdsgiver.

Den tidligere Manchester United-målmand skal løse målmandskrisen i Helsingborgs IF.

Den 35-årige målmand er netop blevet præsenteret i klubben torsdag.

Ifølge Ekstra Bladets oplysninger har Anders Lindegaard længe været på blokken i den svenske klub, men i første omgang så det ikke ud til, at skiftet ville blive til noget.

Helsingborg har hele transfervinduet været på jagt efter en ny målmand, og klubben havnede tidligere på ugen i en regulær målmandskrise, da Kalle Joelsson blev knæskadet i kampen mod Sirius.

Skåne-klubben måtte sende den blot 16-årige Ian Pettersson på banen som afløser, og det er naturligvis ingen holdbar løsning med så ung en keeper.

Anders Lindegaard, der har spillet fem landskampe, har været i engelsk fodbold siden efteråret 2010. I sidste sæson var han reserve i Premier League-klubben Burnley og fik kun et par kampe i Europa League.

Hans kontrakt udløb med udgangen af sidste sæson, og Lindegaard kan derfor skifte transferfrit til Helsingborgs IF, hvor han får den svenske fodboldlegende Henrik ’Henke’ Larsson som træner.

Klubben har i forvejen to danskere i truppen, Anders Randrup og David Boysen. Halvvejs inde i turneringen ligger Helsingborgs IF placeret på en 11. plads i Allsvenskan.

Matthijs de Ligt var med til at sende Ronaldo og co. ud af Champions League sidste sæson. Foto: Emmanuel Dunand/Ritzau Scanpix Italiensk fodbold Kæmpe-transfer på plads: Betaler halv milliard for giga-talent
Der er blevet tænkt lidt for kreativt i forbindelse med udførelsen af det nye 'korte målspark'. Det har fået DBU's dommerudvalg til at advare de danske klubber. Foto: Lars Poulsen Dansk fodbold Advarer Superliga-klubber: - Det er ikke tilladt
Magnus Cort er færdig på Astana efter denne sæson, og det tyder på, at fremtiden ligger på det amerikanske mandskab EF Education First. Foto: Claus Bonnerup/Ritzau Scanpix Sport og Spil Transferspil i kulissen: Flere danskere foran stort skifte

27 kommentarer
Vis kommentarer