På slap line i topløs video

Nicklas Bendtner og Philine Roepstorff viser sig fra den muntre - og afklædte - side på Instagram

Det er ikke meget fodbold, Nicklas Bendtner får spillet nu til dags.

Den efterhånden forhenværende landsholdsspiller er helt ude i den norske kulde, og har endnu ikke fundet en ny klub, hvor han kan få lov til at sparke boldene i kassen.

Se også: Fodbold-stjerne i kæmpe bommert: Fejrer klubskifte med sexvideo

Siden sin seneste landskamp har Nicklas Bendtner blandt andet været i retten for vold mod en taxachauffør. Foto: Mogens Flindt.
Siden sin seneste landskamp har Nicklas Bendtner blandt andet været i retten for vold mod en taxachauffør. Foto: Mogens Flindt.

Men det er naturligvis ikke ensbetydende med, at den gode Bendtner nu går og triller tommelfingre.

Nicklas Bendtner skal ikke til den italienske serie C. Han har kontrakt året ud med Rosenborg. Foto: Lars Poulsen. Intl. fodbold - 14. aug. 2019 - kl. 14:57 Bendtner på 3. klasse? Det kommer aldrig på tale!

Tværtimod, fristes man til at skrive efter at have set den video, han først lagde ud på sin Instagram-profil, inden han slettede den igen efter en times tid.

På videoen, som du kan se HER hos engelske The Sun, optræder fodboldstjernen på slap line med sin kæreste, den 27-årige model Philine Roepstorff.

Mens musikken spiller i baggrunden, kører Philine Roepstorff til Nicklas Bendtners udelte fornøjelse topløs rundt på en rullekuffert i det, der kunne være parrets soveværelse, inden hun grinende hopper af kufferten, og danser rundt i lokalet.

Philine Roepstorff nyder livet med sin fodboldspiller. Privatfoto.
Philine Roepstorff nyder livet med sin fodboldspiller. Privatfoto.

Se også: Dårligt nyt til kæresten: Sundt at se fodbold

Imens ligner den filmende fodboldspiller bare en mand, der i den grad nyder sin tilværelse på første klasse.

Mens livet i sommerferien er den rene fest, er det til gengæld et åbent spørgsmål, hvor karrieren skal fortsætte.

Fremtiden i Rosenborg må betragtes som temmelig begrænset, men indtil videre er det ikke lykkedes at finde en ny arbejdsgiver.

Se også: Henter landsholdsangriber: Bendtners afløser fundet

Bendtner var lidt af en drømmesigning for Ingebrigtsen. Foto: Vincent West/Reuters/Ritzau Scanpix Skandinavien - 23. aug. 2019 - kl. 14:03 Afslører dyr detalje i Bendtner-aftale

Se også: Revser Bendtner: - En pine for klubben

Seneste Sport
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere