Pludselig succes: Superliga-flop sælges for tocifret millionbeløb

Svenske David Moberg Karlsson er rejst til Tjekkiet for at færdiggøre sit skifte til tjekkiske Sparta Prag

David Moberg i FC Nordsjælland trøjen i kamp mod Brøndby. Foto: Lars Krabbe
David Moberg i FC Nordsjælland trøjen i kamp mod Brøndby. Foto: Lars Krabbe

Det blev aldrig helt godt i FC Nordsjælland for den svenske offensivsspiller David Moberg Karlsson, men i IFK Norrköping har han gjort det glimrende og ser nu også ud til at tage endnu et skridt op af karrierestigen.

I de seneste uger har Karlsson været kædet sammen med et skifte til FC Københavns tjekkiske Europa League-modstander Sparta Prag, og en transfer er nu angiveligt nært forstående.

Det er det svenske medie Fotbolldirekt, der melder, at den 24-årige angriber nu er taget til Tjekkiet for at færdiggøre sit skifte med den tjekkiske storklub, som i de seneste tre sæsoner har vundet to tjekkiske mesterskaber. Aftalen bliver offentliggjort snarest.

Aftonbladet har tidligere rapporteret om, at Sparta Prag skulle have budt i omegnen af 7,2 millioner danske kroner for David Moberg Karlsson, men ifølge Fotbolldirekt har IFK Norrköping fået presset den pris en tand op.

Sådan så det ud i 2014, da David Moberg Karlsson blev præsenteret i FCN. Foto: fcn.dk
Sådan så det ud i 2014, da David Moberg Karlsson blev præsenteret i FCN. Foto: fcn.dk

De to klubber skulle således angiveligt være blevet enige om en overgangssum på 15 millioner svenske kroner - svarende til godt og vel 11 millioner danske kroner. Og beløbet kan vokse med yderligere fire millioner danske kroner, hvis et par klausuler også bliver indfriet.

David Moberg Karlsson skiftede fra FC Nordsjælland til IFK Norrköping i sommeren 2016 og har siden spillet 86 kampe og scoret 22 mål for sin svenske arbejdsgiver. I FC Nordsjælland nåede han at spille 49 kampe og score fem mål.

Se også: Kryptisk besked fra kæresten: Nu svarer Brøndby-anfører

Se også: EM-fiasko kan ende i katastrofe: OL er også i fare

Oftest er de fjender, men de 'blå-gule' og 'løverne' er enige i deres holdning til de danske mestre. Foto: Jens Dresling Sport og Spil Superligaen indefra: Kontraktkaos i Superliga-klub: Ti spillere kan forsvinde

4 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere