Raser mod klubben: Det er under bæltestedet!

Efter otte år i Elfsborg stopper Kevin Stuhr-Ellegaard i den svenske klub ved årskiftet. Han får ikke forlænget sin kontrakt, og det får danskeren til at lange ud efter ledelsen, der ikke har holdt ord, mener han

Kevin Stuhr-Ellegaard har spillet i klubben siden 2012. Foto: Ritzau Scanpix.
Kevin Stuhr-Ellegaard har spillet i klubben siden 2012. Foto: Ritzau Scanpix.

Den danske målmand Kevin Stuhr-Ellegaard har vogtet buret i svenske Elfsborg i syv et halvt år, men når tælleren runder otte år er det slut. Det er dog ikke med danskerens gode vilje.

Således har Stuhr-Ellegaard fået at vide, at han ikke har en fremtid i klubben og at hans kontrakt, der udløber ved årsskiftet, hvor sæsonen i den svenske Allsvenskan slutter, ikke bliver forlænget. Til stor utilfredshed fra den 36-årige danske målmand, der ellers havde været i dialog med klubben om en ny aftale og en fremtidig rolle i klubben.

- Man kunne sandsynligvis have tilbudt mig en værre aftale, set fra mit synspunkt. Jeg elsker den her by, sponsorerne, fansene, livet her, men det her er under bæltestedet. Jeg bliver bare forbandet. Men Jimmy (Thelin, Elfsborgs manager, red.) er bange for stærke personligheder, sådan er det bare, siger Kevin Stuhr-Ellegaard til Borås Tidning ifølge fotbolldirekt.se.

Kevin Stuhr-Ellegaards kontrakt med Elfsborg indeholder ifølge fotbolldirekt.se en option på yderligere et år, som klubben kan aktivere, men det vælger klubben altså ikke at gøre.

Elfsborg ligger på niendepladsen i den svenske Allsvenskan. Kevin Stuhr-Ellegaard spillede sæsonens første 20 kampe mellem stængerne med anførerbindet om armen, men har været ude af holdet i de seneste tre runder.

Kevin Stuhr-Ellegaard vandt det svenske mesterskab med Elfsborg i 2012 og den svenske pokalturnering to år senere. Danskeren har en fortid i Manchester City, Hertha Berlin, Blackpool FC, Heerenveen og Randers FC.

Ter Stegen vandt duellen med Marco Reus, men han tog sig også en frihed, som normalt koster omspark. Foto: John MacDougall/AFP/Ritzau Scanpix Champions League Laudrup skærer igennem: Falliterklæring!

Jakob Hansen tror, at 'El Cholo' endnu en gang har sat sin defensiv ordentligt op. Foto: Sergio Perez/Ritzau Scanpix. Betting Atletico har regning åben

Ståle Solbakken med det store smil på læben ved dagens FCK-træning, hvor Nicklas Bendtner trænede afslutninger. Nu sætter cheftræneren dato på, hvornår han forventer Bendtner spiller fra start for FCK. Foto: Lars Poulsen FC København Ståles plan: Her skal Bendtner starte

15 kommentarer
Vis kommentarer