Scorede fire mål mod topholdet - nu vil Juve have 17-årig

Et tocifret antal klubber følger efter sigende Manchester Uniteds eksempel og sender en talentspejder til at kigge nærmere på Moldes 17-årige stortalent

Erling Braut Håland tiltvang sig opmærksomhed i særlig grad med sine fire hurtige mål i Eliteserien. Foto: Ritzau Scanpix
Erling Braut Håland tiltvang sig opmærksomhed i særlig grad med sine fire hurtige mål i Eliteserien. Foto: Ritzau Scanpix
Følg Fodbold

Manchester United var på plads på stadion, da Moldes 17-årige offensivspiller Erling Braut Håland imod topholdet Brann scorede fire mål i løbet af kampens første 20 minutter.

Men det engelske tophold kan forvente at få selskab på tribunen fremover.

For når Molde tager imod Vålerenga i den sidste kamp inden sommerpausen, melder eurosport.no, at et tocifret antal klubber vil være på plads for at kigge nærmere på Håland.

En af klubberne er de italienske giganter Juventus, som ifølge mediet allerede bød på Håland i vinter.

Der er dog ingen konkrete forhandlinger om det 17-årige stortalent i øjeblikket. Det fastslår Moldes sportschef, Øystein Neerland, ifølge TV2.no.

- Der er ikke noget konkret på bordet, hverken fra Juventus eller nogen anden klub. Vi har ikke modtaget bud i denne sammenhæng fra nogen klubber i lang tid, siger Neerland, der heller ikke vil bekræfte, at Juventus' talentspejdere vil være på plads mod Vålerenga:

- Der er altid talentspejdere på plads for at følge vores spillere, men jeg kan ikke bekræfte, at Juventus kommer denne gang.

Erling Braut Håland har spillet 13 kampe i Eliteserien for Molde i denne sæson, og han har fået netmaskerne til at blafre seks gange.

Kæmpe-transfer udskudt: Real hæver prisen på Cristiano

Spansk medie: Dansk stjerne meldes klar for storklub

Sverige straffes med gigantisk VM-bøde

Mere fra Ekstra Bladet+

Hvis ikke det er terror – hvad er det så?

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind