Annonce:
Annonce:

Skuffet over Bendtner: Spiser han pizza, eller hvorfor løber han ikke?

Bendtner har kun lige leveret, og der er alt for meget hype om den danske angriber, lyder det fra den tidligere Rosenborg-spiller, Jahn Ivar Jacobsen

Bendtner skal blive bedre, lyder det fra tidligere Rosenborg-spiller. Foto: Stine Tidsvilde
Bendtner skal blive bedre, lyder det fra tidligere Rosenborg-spiller. Foto: Stine Tidsvilde
Annonce:
Følg Fodbold

Bare fordi du hedder Nicklas Bendtner og er blevet kaldt den største profil, der nogensinde er hentet til Rosenborg, så skal der altså mere til at imponere Jahn Ivar 'Mini' Jacobsen, der selv spillede i klubben fra 1988-1990 og igen fra 1994-1999.

I podcasten Toppfotball løftede han sløret for, at han altså ikke er blæst bagover af danskerens præstationer indtil nu. Det skriver nettavisen.no.

- Bendtner må blive bedre. Han har lige akkurat leveret. Hvis du ser bort fra følelser, og kun ser på det fodboldmæssigt, så har han i mine øjne underpræsteret. Han scorede i første kamp, har haft en assist og er et godt opspilspunkt, men det er ikke nok, siger Jacobsen i podcasten.

Nicklas Bendtners skifte har fyldt meget i både danske og norske medier, mens Rosenborg heller ikke har været blege for at tale deres dansker op. Den strategi forstår Jahn Ivar Jacobsen dog slet ikke.

Annonce:

- Jeg er overrasket over, at Rosenborg har hypet det så meget. Marketingsafdelingen, okay, det kan jeg acceptere, men jeg er overrasket over, at Kåre Ingebrigtsen og alle andre har været ude at sige, at det bliver så godt, siger Jacobsen.

- Jeg spurgte Kåre om det, 'hvorfor gør du det? Hvorfor lader du ham ikke præstere først og lade alle blive fornøjet? Hvorfor siger du ikke, at han skal bruge tid?' Kåre svarede, at Bendtner må acceptere, at der er forventninger til ham. Det er jeg uenig i. Jeg er usikker på, hvor god Bendtner er. Der er en grund til, at vi ikke har hørt til ham i fire år, siger Jacobsen.

Det er nok situationer som denne, Jahn Ivar Jacobsen gerne ser Nicklas Bendtner undgår. Foto: CBDC
Det er nok situationer som denne, Jahn Ivar Jacobsen gerne ser Nicklas Bendtner undgår. Foto: CBDC
 

Jahn Ivar Jacobsen håber også, at Nicklas Bendtner har lagt sine mere umodne side, der tidligere har givet problemer, fra sig.

Annonce:

- Hvis det er sådan, og det håber jeg ikke, at han drikker, spiser Grandiosa pizza og spiller Playstation til klokken tre om natten, som vi ved, mange spillere i Eliteserien gjorde før i tiden, så er det vanskeligt at nå sit potentiale. Men hvis han lever sådan nogenlunde, hvorfor løber han så ikke mere? Jeg savner, at han gør de rigtige ting på banen, lyder det fra den uimponerede nordmand.

- Sådan som Bendtner er nu, så kan jeg fortælle dig, hvad han gør. Han møder bolden, og han lægger bolden tilbage. Han er god til det, men som midtstopper er du aldrig i tvivl, siger Mini.

- Du er nødt til ikke at være bange for bagrum, og derfor er det vigtigt med kanter, som begynder at løbe lidt, siger Mini.

Lord var optaget: Bendtner har fået nyt kælenavn

Viking-spiller raser over Rosenborg-dansker: Pinlig opførsel!

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Med jobcentrene har politikerne skabt en mur mod den sunde fornuft
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: