Ståle Solbakkens søn imponerer: FCK er lagt på hylden

Ståle Solbakkens søn, Markus Solbakken, er et stort talent i norsk fodbold, og han har haft muligheden for at komme til FC København

FC København-manager, Ståle Solbakken, var som bekendt en rigtig dygtig fodboldspiller i sine lidt yngre dage og tørnede ud for klubber som AaB, FCK og Wimbledon, og næste generation i Solbakken-familien har også ekstraordinære evner med den lille runde.

17-årige Markus Solbakken tørner til dagligt ud for HamKam hjemme i Norge, og han regnes som et af de større talenter i norsk fodbold. Aktuelt skal store norske klubber som Strømsgodset og Viking vise interesse for Markus Solbakken, der huserer på midtbanen.

Og så er der naturligvis også FC København. Markus Solbakken har haft mulighed for at skifte til FC København og blive en del af U19-holdet, men efter at have rådført sig med farmand er han nået frem til, at det ikke ville være den bedste løsning for ham. Det fortæller han til HA.

- Det bunder mest i, at jeg allerhelst vil spille seniorfodbold. Far og jeg har snakket en del om det, og FCK er foreløbig lagt på hylden for mit vedkommende, siger Markus Solbakken til det norske medie.

HamKam huserer i Norges tredjebedste række, og foruden Markus Solbakken tørner også de to danskere Franck Semou og Jacob Egeris ud for klubben. Ståle Solbakken har tidligere været både træner og spiller i den norske klub.

Ståles FCK vandt søndag sikkert med 4-0 - se alle kasserne her:

FCK-anfører blev vraget: Forklarer sig med regnestykke

Fodboldstjernen i utroligt skifte: Nu bliver han prof-bokser

Så presset er Superliga-klubberne og her skal de handle