Starstruck over Bendtner: 'Helt uvirkeligt, at han er her'

- Nicklas Bendtner var lidt halvslap, da han kom, men han bliver dyr, når han skifter væk, lyder det fra rocklegende

Fra VG: Bendtner om sin første sæson i Rosenborg

Nicklas Bendtner blev topscorer i sin første sæson i den norske Eliteserie, men nu er angriberen klar til en ny sæsonstart i Rosenborg.

Foreløbig er han på træningslejr på Gran Canaria, og her er en ferierende norsk rocklegende starstruck på sidelinjen.

- Hehe...Bendtner nærmer jeg mig med forsigtighed ja. Jeg har ikke hilst på ham, og det er egentlig helt uvirkeligt, at han er her. At en så god spiller faktisk er i Rosenborg, siger Åge Aleksandersen til Adresseavisen.

- Og nu tror jeg, at vi holder Bendtner gennem hele transfervinduet, siger Aleksandersen, der ikke bare er en tilfældig musiker.

Artiklen fortsætter under billederne

Åge Aleksandersen har tidligere optrådt med sit band til Rosenborgs kampe. Foto: All Over
Åge Aleksandersen har tidligere optrådt med sit band til Rosenborgs kampe. Foto: All Over
 

Åge Hareide har skabt en kultur med et stærkt sammenhold. For Kasper Schmeichel minder det, der er sket med landsholdet, lidt om, hvad han var med til med Leicester sidste år. Foto: Lars Poulsen. Sport og Spil Bagom landsholdets vej til succes: Ikke set lignende i 17 år

Lasse Schøne og Viktor Fischer hjælper Ekstra Bladet med at komme ind bag facaden på landsholdet. Foto: /ritzau/Lars Poulsen Sport og Spil De afslører fodboldlandsholdet bag facaden: Tinder-profiler og kaos-regime

Sammen med sit tidligere band Prudence etablerede han stilarten trønderrock, og siden har han med sit nuværende band, Sambandet, stået bag albummet 'Leva Livet', der er Norges bedst sælgende album nogensinde. Og så er han også den eneste norske musiker nogensinde, der er slået til ridder af 1. klasse.

Og Bendtner er han vild med.

- Bendtner var lidt halvslap, da han kom i fjor, men i løbet af sommeren blev han til tider rigtig god. Han har et blik for spillet og gør ting med bolden, som mange kan lære af ham, siger Aleksandersen, der godt er klar over, at danskeren nok ikke er i klubben for evigt.

- Men den dag Bendtner skifter videre... Der kan kassereren i Rosenborg se lyst på fremtiden, siger rocklegenden.

Han har sæsonkort til Rosenborgs kampe og får set alt, når han ikke selv er på turné. Han har også lidt tilknytning til Danmark, for i 2000 kom han med albummet 'Mit danske eventyr' og har i blandt andet 2006 også været på turné i Frederikshavn, Silkeborg, Grenå, Aarhus og Aalborg.

Tysk fodbold Bendtner glad: Nu er han rigtig 'Lord'

Bendtner på sidste års træningslejr med Rosenborg. Foto: Lars Poulsen
Bendtner på sidste års træningslejr med Rosenborg. Foto: Lars Poulsen

Nicklas Bendtner hedder også Lord blandt landsholdskammeraterne, og Peter Bonde synes, at det er et okay kælenavn, men trænerne bruger ikke Lord-navnet (Foto: Lars Poulsen) Landsholdsfodbold Træner afslører: Lord Bendtner løb kun efter hot dogs og cola

Også Rosenborgs træner Kåre Ingebrigtsen var tidligere på ugen ude og rose Bendtner.

- Nicklas ser virkelig godt ud. Han har trænet godt og er i meget god fysisk form, sagde Ingebrigtsen tidligere på ugen til Adresseavisen.

- Det bliver lidt sådan, at man glemmer det i december, når man er væk fra hinanden. Men vi fik en påmindelse i går: På hvor god Nicklas faktisk er, sagde cheftræneren.

Den nye sæson indledes for Rosenborg 11. marts mod Sarpsborg, men senest har det været fremme, at Bendtner misser en hel del af sæsonens kampe, så klubben skal have en ny angriber.

Nicklas Bendtner i hastigt trav sammen med spillerkoordinator Harald Pedersen. Danskeren har netop spist 'lunsj' i 'familjerestauranten' under tribunen. Foto: Tariq Mikkel Khan Sport og Spil Ekstra Bladet i Trondheim: Her er Bendtners nye liv

Skandinavien Bendtner misser mange kampe: 'Vi skal have ny angriber'

Nicklas Bendtner scorede også i årets sidste kamp i Europa League, og nu har han ferie. Foto: AP Landsholdsfodbold Tænksom Bendtner: Første gang min plan er lykkedes

6 kommentarer
Vis kommentarer