Stor mystik om Bendtner-mundkurv: Nu melder klubben klart ud

- Rosenborg er en åben klub, og Bendtner vil blive interviewet ligesom alle andre spillere, lyder det nu fra Rosenborg BK's bestyrelsesformand, der dermed afkræfter rygtet om Nicklas Bendtners presse-boykot

TV: Få et indblik i Bendtners første dage som Rosenborg-spiller.

De norske medier ventede spændt på at få lov til at interviewe Nicklas Bendtner efter hans Rosenborg-debut mod de islandske mestre FH Hafnarfjordur under træningslejren i Marbella.

Men både Eurosport, VG og alle de andre fremmødte medier blev pure afvist af den danske angriber med beskeden om, at han ikke måtte tale med pressen.

- Stig Inge (sportsdirektør Rosenborg, red.) har sagt, at jeg ikke skal tale med jer, før den første ligakamp, lød det fra danskeren inden han smuttede ind i omklædningsrummet.

Rosenborg BK's sportsdirektør Stig Inge Bjørnebye bekræftede også den kontante udmelding over VG.

Bjørnebye mente nemlig, at det var bedst, hvis deres nyindkøbte stjerne i stedet fik en smule ro fra de mange interesserede og nysgerrige journalister.

Nicklas Bendtner Skandinavien - 12. mar. 2017 - kl. 23:25 Nej til alle: Nu skal Bendtner på kursus

Foto: Lars Poulsen
Foto: Lars Poulsen

Et Bendtner-bluff
Og det fik så de norske journalister til tasterne, så konklusionen kunne lyde, at den 29-årige dansker altså ikke måtte sludre med pressen før Tippeligaens sæsonstart den 2. april.

Men et boykot af medierne er der slet ikke tale om, fortæller klubbens bestyrelsesformand, Ivar Koteng, nu til VG.

Den norske avis kontaktede nemlig Ivar Koteng mandag morgen for at spørge nærmere ind til årsagen til presse-pausen. Og her måtte bestyrelsesformanden blankt erkende, at han slet ikke kendte til udmeldingen, og at han i øvrigt fandt beslutningen en smule mærkelig:

- Rosenborg skal være helt åben, og Bendtner vil blive interviewet ligesom alle andre fodboldspillere. Der vil kun være nogle enkelte tilfælde, hvor han skal beskyttes mod pressens store interesse, ligesom det tidligere er sket med Pål André Helland (Rosenborg-spiller, red.), fortæller Ivar Koteng.

- Jeg ved ikke helt, hvordan det er opstået. Måske var det ham selv, der bluffede for at undslippe pressen for en stund, eller også har der måske været nogen, der er kommet til at sige noget dumt. Men det skal nok ordne sig alt sammen, siger han.

Se også: Ekspert: Bendtner er færdig på landsholdet


Ingen speciel håndtering
Ivar Koteng tvivler også stærkt på, at Stig Inge Bjørnebye ligefrem skulle have beordret Nicklas Bendtner til at undgå den talrige presse frem til starten af april.

- Vi kan ikke lide politik, så det skal bestemt ikke være sådan. Det har sandsynligvis været en misforståelse, og det kan jo ske, men vi forsøger at blive klogere, for hver dag der går, siger Ivar Koteng, der samtidig bekræfter, at pressen for fremtiden kan få lov til at interviewe Bendtner.

- Sandsynligvis efter nogle fantastiske mål, tilføjer han.

Sportsdirektør Stig Inge Bjørnebye har desuden også afkræftet spekulationerne om Bendtners stillegleg over for sportspressen:

- Ingen speciel håndtering eller afskræmning. Vi er stadig en åben klub, så det vil ikke blive et problem, skriver Stig Inge Bjørnebye i en SMS til VG.

- Det er ikke et tema, og det kom helt ud af proportionerne i går efter træningskampen, skriver han.

Rosenborg sparker deres sæson i Tippeligaen i gang mod ODD den 2. april. Indtil da kan Nicklas Bendtner øve sig i at kommunikere med de norske sportsjournalister. Danskeren skal nemlig i gang med at terpe de norske gloser, når han sammen med Rosenborg vender hjem til Trondheim.

TV: Få et indblik i Bendtners første dage som Rosenborg-spiller:

Se også: Fokus på hver bevægelse: Sådan gik Bendtners debut

Se også: Bendtner får det til at eksplodere: Stigning på 99 procent!

Foto: Lars Poulsen Intl. fodbold - 8. mar. 2017 - kl. 16:47 Bendtner modtaget som konge - se hans første scoring

Se også: Forest-træner elskede bænkede Bendtner: 'Vi ønsker ham alt det bedste'

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i fodbold
Seneste i fodbold
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen