Annonce:
Annonce:

Stor succes i Norge: - Bruger både DM's og Tinder

Danske Kasper Høgh, der til daglig spiller i norske Stabæk, benytter sig af både Tinder og beskeder på Instagram til at få kvindeligt selskab i Norge

Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix
Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix
Annonce:
Følg Fodbold

Flot hår, målfarlig og nummer 69 på ryggen.

Ja, Stabæks danske angriber Kasper Høgh er en iøjnefaldende mand både på og uden for banen, og den 22-årige randrusianer nyder tilværelsen i Norge.

Foruden at have succes inden for kridtstregerne, hvor han i de to seneste kampe har scoret tre mål, er der også styr på, hvordan der skal scores uden for banen.

Det fortæller han i Ekstra Bladets podcast Sladderligaen, da han bliver spurgt til, om han bruger Tinder eller DM's (direct messages red.) på Instagram.

- Hvorfor ikke begge dele? Der er ingen, der har sagt, at jeg ikke bruger DM's.

- Hvor er der mest held?

- Jeg er faktisk mest på DM's for at være helt ærlig, siger en noget hæs Kasper Høgh, der har fejret Stabæks seneste resultater med to fantaer og en halv øl, som han selv beskriver det.

- Er du eksotisk for de norske kvinder?

Annonce:

- Det er nok mere sådan lidt viking-agtigt, men de norske piger kan generelt bare godt lide dansk.

Historien bag nummer 69
Lejesvenden fra AaB spiller i det noget uortodokse nummer, 69.

Og hvorfor danskeren netop har valgt det nummer, er lidt af en mærkværdig forklaring.

- Jeg er født den sjette december, som er sekstallet. Og så nummer ni er fordi jeg er angriber. Og seks plus ni er 15, som er mit yndlingstal og alle de andre var optaget, så det passede lige med 69'eren, forklarer Kasper Høgh, der dog også indrømmer, at der aldrig er nogen, der tror på den forklaring.

Du kan høre meget mere til Kasper Høgh i podcasten, der også går i dybden med Benjamin Verbic, som endte i et sandt penis-drama.

Den tidligere FCK-spiller Benjamin Verbic er i øjeblikket involveret i et stort penis-drama i Grækenland. Hør mere i 'Sladderligaen' herunder eller i din podcast-app

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Nej, transkønnnede kan ikke skifte fra mande- til kvindefængsel
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: