Svensk bombe: Henter sydamerikansk VM-stjerne

Diego Luganos agent bekræfter, at den uruguayanske landsholdsspiller er på vej til Sverige for at forhandle en aftale med BK Häcken på plads

Diego Lugano var anfører for Uruguay ved åbningskampen ved VM i Brasilien i sommer (Foto: AP)
Diego Lugano var anfører for Uruguay ved åbningskampen ved VM i Brasilien i sommer (Foto: AP)

Siden bruddet med Premier League-klubben West Bromwich Albion i sommer har Diego Lugano været kontraktløs, men nu tyder det på, at den 34-årige forsvarsspiller er tæt på en ny arbejdsgiver. Og ganske overraskende ser Luganos karriere ud til at fortsætte i Sverige.

SportExpressen skriver, at uruguayaneren i løbet af få dage skriver under på en kontrakt frem til 30. juni i år med Häcken - sidste sæsons nummer 5 i Allsvenskan.

Cristiano Ronaldo ser ud til at få karantæne for sin hånelige adfærd mod Barcelona (Foto: AP) Spansk fodbold - 25. mar. 2015 - kl. 06:45 Hånede Barca for meget: Ronaldo-karantæne på vej

- Han flyver til Sverige i dag for at færdiggøre de sidste detaljer i aftalen, siger Luganos agent Juan Figer til SportExpressen.

Häcken er på udkig efter en ny stopper efter, at Walid Atta er blevet ramt af en meniskskade, mens Lugano er desperat efter spilletid for at få en plads i Uruguays trup til Copa América.

Lugano, der har en fortid i klubber som Fenerbahce, Paris Saint Germain og Malaga, har spillet 95 landsholdskampe for Albiceleste og repræsenterede senest sit land ved sidste års VM i Brasilien.

Se også: Værsgo - her er 18 gratis spillere til din klub

Se også: Top-10: Her er VMs hurtigste og langsomste

6 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere