Svensk elitetræner knaldet efter sex-køb

En svensk elitetræner er ifølge Aftonbladets oplysninger blevet taget på fersk gerning, da han ulovligt købte sex af en rumænsk prostitueret

En nu forhenværende svensk elitetræner er blevet taget på fersk gerning efter at have købt sex - hvilket er ulovligt i Sverige. (Foto: All Over Press)
En nu forhenværende svensk elitetræner er blevet taget på fersk gerning efter at have købt sex - hvilket er ulovligt i Sverige. (Foto: All Over Press)

Det bliver dyrt rent økonomisk for en svensk elitetræner, at han i sidste uge valgte at lade sig styre af sine drifter.

For politiet tog ham på fersk gerning, efter at han på et hotel havde betalt en rumænsk prostitueret for sine ydelser.

Den slags må man ikke i Sverige, og manden - der erkendte på stedet - skal nu betale bøder på mere end 9000 danske kroner. Det skriver avisen Aftonbladet.

Den kan også berette, at der i politiets rapport bliver beskrevet, at de havde haft hotellet under observation i et stykke tid, og at de med det samme var klar over, at manden var en potentiel kunde, da han foran den låste hoteldør havde optrådt synligt nervøs, og at han efter et telefonopkald var blevet lukket ind af en ung dame.

Sigtet for sexafpresning: Real-stjerne risikerer fem års fængsel

Politiet sætter efter ind på hotellet og ser, at de går ind på et værelse sammen.

- Manden kommer ud efter cirka ti minutter. Han bliver konfronteret og erkender, at han har købt sex, står der i politirapporten, ligesom der bliver beskrevet, at der på værelset bliver fundet brugte kondomer og en 'hel del' kontanter.

1000 af de svenske kroner, der bliver fundet stammer fra elitetræneren. Det har han betalt for samleje med kvinden, der dog nægter.

Hun siger derimod, at hun sammen med en veninde rejser rundt i landet og giver massage. Hun havde bare glemt at tage veninden i ed - hun erkender, at de begge sælger seksuelle ydelser.

OL-atlet blev escortpige: Nu taler manden om chokket

Elitetræneren accepterede bødeforlægget på 11.500 svenske kroner, og Aftonbladet erfarer endvidere, at han er blevet fyret i sin klub.

Avisen, der altså er bekendt med mandens identitet, har kontaktet ham for en kommentar, men han smækkede røret på og indikerede dermed, at han ikke ønskede at medvirke.