Svensk kæmpetalent snød Real: Nu bliver han dyrere end Zlatan

Selv Zlatan Ibrahimovic må bøje sig, når han ser transfersummen for Alexander Isak, der er tæt på et skifte til Bundesligaen

Svenske Alexander Isak bliver den dyreste Allsvenskan-spiller i historien, når han skifter til Dortmund fra AIK. Foto: All Over Press.
Svenske Alexander Isak bliver den dyreste Allsvenskan-spiller i historien, når han skifter til Dortmund fra AIK. Foto: All Over Press.

Det svenske supertalent Alexander Isak var søndag på plads i Dortmund for at gennemgå det obligatoriske lægetjek i Bundesliga-klubben.

Længe så det ellers ud til, at Real Madrid skulle sikre sig AIK Stockholms guldfugl, men da Dortmund pludselig trumfede det beløb, som Real Madrid havde lagt på bordet, valgte Isak selv Tyskland frem for Spanien i sidste ende.

Og transfersummen for den 17-årige vindunderdreng kommer til at gå over i de svenske historiebøger.

Zlatan stødes af tronen
Både tyske Bild og svenske Expressen mener at vide, at Dortmund betaler 90 millioner svenske kroner for Isak, hvilket bliver ny rekord for en Allsvenskan-spiller. Et beløb den unge angriber selv modtager ti procent af, hvilket kan have spillet en rolle i svenskerens klubvalg.

Pengene bliver endda endnu større, hvis Alexander Isak slår til i Tyskland og får kampe og scorer mål i Dortmund.

Zlatan Ibrahimovic var naturligvis den hidtidige rekordholder, da han i 2001 blev solgt fra Malmö til Ajax for cirka 82,5 millioner svenske kroner.

Dukkede aldrig op i Madrid
Mens man i Dortmund jubler over udsigten til at skrive kontrakt med kæmpetalentet, sidder repræsentanterne i mægtige Real Madrid tilbage med en lang næse.

Ifølge Madrid-avisen Marca havde Kongeklubben nemlig anset handlen med Isak som så godt som sikker, selv da Borussia Dortmund for alvor meldte sig på banen i den forgangne uge.

Aftalen var da også forhandlet på plads mellem klubberne med en salgssum på godt 74 millioner svenske kroner.

Også Real og Isak var enige, og blot underskriften manglede, da Real havde sat et møde op med svenskeren i onsdags. Men selv om alt var dækket op til Isaks entre i Real, dukkede den 17-årige svensker aldrig op i den spanske hovedstad, og nu tyder alt på, Isak i fremtiden trækker en gul trøje over hovedet i stedet for en hvid.

De andre tophold i Premier League frygter ikke Guardiolas City, mener Mølby. Foto: AP Sport og Spil Mølby: Det forstår Guardiola ikke om Premier League

Se også: Svensk stortalent dropper Real - her er hans nye klub

Se også: Real Madrid tæt på nyt vidunderbarn: Så meget betaler de

Se også: Kinesisk vanvid breder sig til Sverige: Rekordsum for ukendt angriber

Se også: Real-forsvarer scorer to - se dem her

6 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere