Svenskere snupper dansk forsvarer

Den svenske klub Gefle IF har sikret sig den danske forsvarsspiller Martin Rauschenberg, der kommer til fra islandske Stjarnan

Martin Rauschenberg her i aktion mod Fiorentina skifter til Gefle i den bedste svenske række (Foto: AP)
Martin Rauschenberg her i aktion mod Fiorentina skifter til Gefle i den bedste svenske række (Foto: AP)

Den svenske klub Gefle IF måtte i sidste sæson ud i nedrykningsplayoff for at redde livet i den bedste, svenske række. Klubben sluttede tredjesidst på trods af, at klubbens forsvar ikke lukkede flere mål ind end rækkes nummer tre, AIK Stockholm.

Ikke desto mindre har klubben nu valgt at styrke forsvaret med den danske midterforsvarsspiller Martin Rauschenberg, der kommer til fra et ophold i islandske Stjarnan.

Louis van Gaal fortæller, at man har afvist Paris SGs interesse i at hente Adnan Januzaj (Foto: AP) Premier League United bekræfter: Vi har afvist bud fra PSG

Rauschenberg har i denne uge været med på klubbens træningstur i Portugal, hvor han imponerede så meget, at han nu er blevet tilbudt en kontrakt, der gælder de næste tre år:

- Han er god til at sætte spillet op med både højre og venstre fod, og han viser trods sin relative ungdom fine lederegenskaber, siger sportsdirektøren i Gefle IF, Hasse Berggreen.

Martin Rauschenberg skiftede for to år siden fra Esbjerg fB til islandske Stjarnan.

0 kommentarer
Vis kommentarer