Annonce:
Annonce:

Svenskerne om 'chokvalg': Hvem er Allan Kuhn?

Allan Kuhn har ikke det største navn i svensk fodbold, så der skal researches på den nye danske cheftræner i Malmö FF

Hør Allan Kuhns første ord som Malmø-træner
Annonce:
Følg Fodbold

Det kom som en overraskelse for alle, da Allan Kuhn kl. 13 blev præsenteret som ny cheftræner i den svenske topklub Malmö FF.

Han tager over fra den nye danske landstræner Åge Hareide, som havde stor succes i det sydsvenske.

To år i træk blev klubben svenske mestre i 13 og 14, og Malmö FF deltog også i Champions Leagues gruppespil to år i træk. I den netop afsluttede sæson endte de som nummer fem.

Så det er altså en klub, der er vant til at blande sig i toppen af svensk fodbold, som Kuhn overtager, og derfor er det endnu mere overraskende, at en mand uden sindssygt meget erfaring som cheftræner får et så prestigefyldt job.

Svensk bombe: Allan Kuhn ny chef i Malmø

I det svenske er den umiddelbare reaktion på ansættelsen af Allan Kuhn god, men man undrer sig over navnet, for hvem er det nu lige ham Allan Kuhn er?

Annonce:

- Allan Hvem?, skriver den svenske journalist Patrick Sjögren således om ansættelsen på Twitter, inden han senere følger op med endnu et tweet, der roser ansættelsen af nordjyden.

- Jeg ved ingenting om Allan Kuhn som type, men det er fedt, at Malmö vælger noget nyt og går efter spilfilosofien. Det er forfriskende midt i Allsvenskans gamle vaner, skriver han.

På Aftonbladet skriver samme journalist også en artikel omkring Allan Kuhn, hvor han forsøger at gøre læserne klogere på den populære aalborgenser.

- Hvem er Allan Kuhn? Det er spørgsmålet, mange stiller sig selv, efter den 47-årige blev præsenteret som Malmö FF's nye træner. Et af svarene er, han er Erik Hamréns gode ven.

Fotbollskanalens klummeskribent Olof Lundh prøver også at gøre sin læsere klogere på Allan Kuhn, som han kalder for 'chokvalg'.

Under overskriften 'Malmö kom med et ordentligt brag', hvor Expressens klummeskribent Fredrik Jonsson hentyder til, at ingen mange så den ansættelse komme.

Annonce:

- Malmö kom med et ordentligt brag, da de præsenterede den 47-årige Allan Kuhn som ny cheftræner. En relativt uprøvet cheftræner, men en coach som ser ud til at passe til klubben.

- At han har lysten til igen at være cheftræner, det kunne man mærke på hans første pressekonference som Malmö FF-træner, skriver Jonsson.

Se analysen: Kan Allan Kuhn stå for presset i Malmø?

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Søren Pind er gået fra snøvsen
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: