Annonce:
Annonce:

Til bryllup i udlandet: Bænket Bendtner helten i sidste minut

Nicklas Bendtner har været til bryllup i udlandet, og de manglende træningspas sendte danskeren på bænken, men han blev alligevel helten med 3-3-målet til sidst

Se målet her. Video: AP/SNTV
Annonce:
Følg Fodbold

Nicklas Bendtner har blot scoret fire mål i sine 13 Tippeliga-kampe for Rosenborg. Her til aften blev den danske angriber så sat på bænken i Rosenborgs udekamp mod Kristiansund, men endte med at blive helten til sidst med et mål i overtiden til 3-3.

Danskeren fik hvile efter ikke at have deltaget i de to seneste træningspas for Rosenborg, hvor han har været til et længe planlagt bryllup i udlandet.

- Der er visse ting, som blev afklaret og afgjort i forbindelse med Nottingham Forests ferie, og det har vi ikke gjort noget med, siger sportschef Stig-Inge Bjørnebye til Adresseavisen.

- Det at være forlover til et bryllup er et ansvar, man ikke løber fra, siger Bjørnebye.

Annonce:

I stedet for Bendtner spillede den formstærke angriber Matthias Vilhjalmsson, og han skulle blot bruge en halv time til at bringe sig på måltavlen og bringe Rosenborg foran i udekampen, hvor Rosenborg var foran med 2-0 ved pausen, men kom bagud 2-3 i løbet af en forfærdelig anden halvleg.

Med tyve minutter tilbage kom Nicklas Bendtner på banen og i kampens overtid fik han tæt under mål sparket bolden i nettet til 3-3 og sikrede dermed Rosenborg det ene point ude mod oprykkerne.

- Det er utroligt skuffende. Vi har 2-0, og der skal vi holde føringen hjem. De får tre mål, men vi må se os selv i spejlet, for vi skulle have haft tre point her, sagde han efterfølgende til norsk Eurosport og afviste, at hans eget mål betød det store.

- Det betyder ingenting for mig. Jeg ville hellere have haft tre point, siger Bendtner, der med målet dog kan se, at overskrifterne kommer til at handle om danskerens mål frem for bænkningen.

Nicklas Bendtner er på bænken i Rosenborg, og hans formstærke afløser har allerede scoret. Foto: Stine Tidsvilde
Nicklas Bendtner er på bænken i Rosenborg, og hans formstærke afløser har allerede scoret. Foto: Stine Tidsvilde
 

Det er nemlig blot fire uger siden, at Ekstra Bladet havde fat i Adresseavisens ekspert Kjetil Kroksæter, der fortalte, at Bendtner endnu ikke ville blive bænket.

Annonce:

- Helt nøgternt har Rosenborg set bedre ud, når Matthias Vilhjalmsson har spillet i stedet for Bendtner. Holdet har hidtil ikke fungeret med Bendtner, og der er ikke mange heroppe, der er videre imponeret over danskeren, sagde Kjetil Kroksæter til Ekstra Bladet

- Det ville give problemer at starte uden Bendtner, selv om alle er ved at være utålmodige. Fansene, klubben og holdkammeraterne venter på, han skal begynde at lave mange mål. Men hvor længe kan man vente på ham, spørger Kjetil Kroksæter og svarer selv i samme åndedrag:- Jeg tror, man venter nogen tid endnu, lød det altså for fire uger siden fra Kroksæter.

Siden har Rosenborg spillet to kampe i ligaen uden mål fra Bendtner, mens Vilhjalmsson scorede i den ene og nu altså har erobret Bendtners plads i front og straks har udnyttet den til at score igen. Vilhjalmsson står nu på fem sæsonmål mod Bendtners fem, mens islændingen også har scoret syv gange i pokalturneringen, hvor Bendtner er uden mål.

Bendtner er bænket i Rosenborg. Foto: Tariq Mikkel Khan
Bendtner er bænket i Rosenborg. Foto: Tariq Mikkel Khan

Annonce:

Bænkningen af Nicklas Bendtner kan også ses i lyset af, at Rosenborg snart indleder deres europæiske kampagne, hvor irske Dundalk venter i Champions League-kvalifikationen, men der er trods alt ni dage endnu til første opgør.

Spørgsmålet er, om Bendtner overhovedet foretrækkes i disse vigtige opgør, for med det ene mål i dagens kamp står Matthias Vilhjalmsson på ni mål i sine seneste otte Rosenborg-kampe, men sidste-minuts-scoringen af Bendtner kan måske alligevel give lidt medvind for danskeren.

I juni kom det frem, at Bendtner er truppens hurtigste:

Rosenborg-træner slår fast: Vi har svigtet Bendtner

Norsk ekspert til undsætning: De bærer ansvaret for Bendtners problemer

Ordkrig om 'svag' Bendtner: 'Du er nærtagende og uforberedt!'

Bendtner eller Northug: Hvem er Trondheims skandalekonge?

Ekstra Bladet i Trondheim: Her er Bendtners nye liv

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Regeringen har en regnemaskine, der forudsiger alt
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: