Topscorer tøver med Rosenborg-skifte: Frygter Bendtner

Rosenborgs tidligere topscorer spøger i klubben, men angriberen tøver med at vende hjem, så længe Nicklas Bendtner er i klubben

Nicklas Bendtner sidder tungt på angrebstronen i Trondheim. Foto: AP
Nicklas Bendtner sidder tungt på angrebstronen i Trondheim. Foto: AP

I denne sæson har Rosenborgs helt store bomber heddet Nicklas Bendtner. I 2015 hed Rosenborgs helt store bomber Alexander Søderlund.

Mens danske Nicklas Bendtner i den netop overståede sæson blev ligatopscorer i Norge med 19 mål, blev Alexander Søderlund det for to sæsoner siden med 22 fuldtræffere. Det kastede et skifte til Saint-Etienne af sig.

Alexander Søderlund er imponeret af Nicklas Bendtner. Foto: AP
Alexander Søderlund er imponeret af Nicklas Bendtner. Foto: AP
 

Nu skriver franske Canal+, at Rosenborg viser interesse for at hente den norske landsholdsspiller hjem til Trondheim, efter han er røget ud i kulden i Saint-Etienne, men Sønderlund er lunken over for en retur til Rosenborg.

Årsagen er Nicklas Bendtner.

- Jeg må indrømme, at det kan blive vanskeligt at skifte til Rosenborg, når jeg ved, at Nicklas Bendtner er der. Han er en klassespiller, siger Alexander Søderlund til Adressaavisen.

På trods af den manglende lyst til at konkurrere med Nicklas Bendtner, vil Søderlund ikke helt afvise et skifte til Rosenborg.

- Det er helt sikkert muligt at se et Rosenborg for sig med både Bendtner og mig. Men vi må se, hvad der sker. Jeg ved ikke engang, om de vil have mig. Jeg har ikke været i kontakt med Rosenborg, fastslår angriberen.

Brann skal angiveligt også have et godt øje til Alexander Søderlund.

Christian Eriksen blev den helt store helt, da han leverede et hattrick mod Irland og sparkede dermed Danmark til VM. Foto: /ritzau/Lars Poulsen Sport og Spil Her er din VM-trup, Åge: Disse spillere skal bringe hæder til Danmark

12 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere