Topspiller anholdt for voldtægt af mindreårig

En Malmö FF-spiller er blevet anholdt under mistanke for at have voldtaget et barn

Foto: AP
Foto: AP

En spiller fra det svenske mesterhold Malmö FF er havnet i alvorlige problemer.

Han blev fredag middag anholdt, fordi han er under mistanke for at have voldtaget en pige under 15 år i fem tilfælde. Klokken 15.00 bekræftede byretten i Malmö, at beviserne er tilstrækkelige til at anholde fodboldspilleren - blandt andet for at sikre, at han ikke forlader landet. Det skriver Sydsvenskan.

Spilleren kan holdes varetægtsfængslet i to uger, inden en anklager kan anmode om, hvorvidt opholdet skal forlænges, eller en sag indledes.

Den pågældende spiller har tidligere været mistænkt for ved to lejligheder at have seksuelt udnyttet en pige, og også ved den lejlighed blev der anmodet om anholdelse. Byretten konkluderede i efteråret, at det var sandsynligt, han havde begået forbrydelsen, men skønnede samtidig, at risikoen for, at han kunne hindre efterforskningen var lille, og derfor slap Malmö-spilleren for anholdelse.

Bliver man dømt for voldtægt af et barn, er strafferammen i Sverige op til seks års fængsel og mindst to år.

Spilleren nægter sig skyldig, men Malmö FF har suspenderet ham.

Malmö FF har en stor fanbase i Sverige. Arkivfoto: All Over Press Skandinavien Svenske fans raser: Tager pædofilimistænkt tilbage i træning

Boksning Stjernen indrømmer: Er sexist og homo-hader

Dette foto er ikke af den sigtede. Ekstra Bladet har valgt ikke at offentliggøre den sigtedes identitet. Foto: AP Skandinavien Topspiller sigtet for voldtægt af et barn