Total trænings-tumult: Revet i håret, masseslagsmål, blodtud og to røde kort

To mand blev udvist efter et vildt slagsmål i træningskampen mellem Dalkurd og Shamrock Rovers

Det gik vildt for sig, efter Kebba Casey (t.v.) blev trukket i håret. Foto: BILDBYRÅN/RITZAU/SCANPIX
Det gik vildt for sig, efter Kebba Casey (t.v.) blev trukket i håret. Foto: BILDBYRÅN/RITZAU/SCANPIX

Atlantic Cup på den portugisiske Algarve-kyst er kun en træningsturnering. Men det var ikke til at få øje på under kampen mellem svenske Dalkurd og irske Shamrock Rovers, som endte med masseslagsmål og to røde kort.

I en løbeduel 'tacklede' irske Dan Carr sin svenske modstander Kebba Casey ved at trække ham i hans dreadlocks.

Reaktionen fra Dalkurd-spilleren var et forsøg på at sparke ireren ned.

Dommeren prøvede at dysse de iltre temperamenter ned med advarsler, men det blev startskuddet til et egentligt slagsmål, der involverede stort set alle på banen.

Shamrock-spillerne angreb Kebba Casey. Svenskerens holdkammerater lagde sig imellem, og så var der mere brydekamp end fodboldkamp over matchen i Portugal.

- Måske kunne han lide mine fletninger. Han trak mig i mit hår, da jeg løb med bolden. Det er første gang, det er sket for mig, siger Kebba Casey til Aftonbladet.

Svenskeren indrømmer, at han herefter går i sort, da han sparkede ud efter sin modstander.

- Han trak mig i mit hår. Så sparkede jeg ud efter ham, og derfra husker jeg ikke rigtigt, hvad der skete. Jeg tror, jeg fik en albue. Jeg ved det ikke. Jeg begyndte at bløde, fik blackout og tabte fokus.

- Jeg synes, de spillede meget grimt. Men hvad jeg gør, er heller ikke rigtigt og hører ikke hjemme på fodboldbanen, siger svenskeren.

Dommeren udviste efterfølgende Kebba Casey samt Shamrock-spilleren David McAllister. Og Dalkurd tabte kampen i træningsturneringen i den efterfølgende straffesparkskonkurrence.

Veselin Vujovic fyldte 57 i går og ses her ved ankomsten til spillerhotellet. Foto: Lars Poulsen Håndbold EM 2018 Afsindig træner tæt på at sparke TV2-ekspert til invalid

Nora Mørk kan se frem til at modtage en økonomisk håndsrækning til at føre sagerne om hendes stjålne nøgenbilleder. Foto: Hendrik Schmidt/AP/Ritzau Scanpix Håndbold Stjålne nøgenbilleder gjorde ondt - nu får Mørk uventet hjælp

Intl. fodbold Ubehagelige billeder: Her er gennembankede hooligans fanget

Kvindelige russiske hooligans slås i 2012. Foto: Screenshot Landsholdsfodbold Så de utrolige billeder: Kvinder trænes til at slås under VM