Tror Bendtner bliver solgt snart: 'Det er sidste mulighed'

Nicklas Bendtner er klar til Europa League efter sin skade, men måske er han alligevel snart fortid i Rosenborg

Nicklas Bendtner i aktion i Sandefjord tidligere på sommeren. Foto: Teigen, Trond Reidar/Ritzau Scanpix
Nicklas Bendtner i aktion i Sandefjord tidligere på sommeren. Foto: Teigen, Trond Reidar/Ritzau Scanpix

Det norske transfervindue åbner 19. juli, og eksperterne i TV2 Norges fodboldstudie regner Nicklas Bendtner for et af de hedeste salgsobjekter i ligaen.

- Jeg tror måske nok, at Rosenborg sælger Bendtner. I den alder han har nu, så tror jeg, at han arbejder meget for at få en kontrakt ude i Europa, siger den tidligere norske landsholdsspiller Espen Hoff til TV2 Norge.

- Det er næsten også sidste mulighed for ham for at komme til udlandet igen, siger den tidligere Premier League-angriber Steffen Iversen.

Selvom Bendtner ikke kom til VM, så har han alligevel et navn i Rusland:

Nicklas Bendtners navn nævnes på linje med den tidligere OB-angriber Marcus Pedersen, der har scoret 11 mål for Strømsgodset i denne sæson.

- Det er de offensive spillere, som er mest interessante for udenlandske klubber, for det er vanskeligt at finde gode angribere. Der er flere spændende angribere i Norge, siger TV2 Norges ekspert Jesper Mathisen.

Brøndby-jubel efter en Hany Mukhtar-scoring i sidste sæson. Foto: Lars Poulsen Sport og Spil Manager-eksperten dropper Brøndby: Her er hemmeligheden til succes

Udover Bendtner og Marcus Pedersen nævnes også Daouda Karamoko Bamba fra Kristiansund samt den store teenage-sensation Erling Braut Håland fra Molde, der i en alder af 17 år har skabt interesse fra klubber som Juventus og Manchester United.

Bendtner udgik senest allerede i pausen af Rosenborgs hjemmekamp lørdag mod Tromsø med problemer i lysken, men Aftenposten melder, at danskeren er friskmeldt igen.

Dermed er Bendtner klar til at spille onsdagens Europa League-kamp på Island mod Valur. En kamp, der spilles onsdag aften klokken 22.00.

Nicklas Bendtner før kamp mod Tromsø. Foto: Bertinussen, Rune Stoltz/Ritzau Scanpix
Nicklas Bendtner før kamp mod Tromsø. Foto: Bertinussen, Rune Stoltz/Ritzau Scanpix

Pål Andre Helland og Nicklas Bendtner jubler i søndagens sejr. Foto: Foto: Wold, Ole Martin/Ritzau Scanpix Skandinavien I ekstase over brandvarm Bendtner: Jeg må låse ham inde

Ståle Solbakken er bestemt ikke fremmed for tanken om at knytte William Kvist til klubben i en ny funktion. Foto: Rene Schütze FC København Ståle har tilbudt Kvist ny rolle i FCK: Han vil spille videre

Nicklas Bendtner skaber altid godt humør og laver skøre ting, men det må landsholdet og alverdens tv-seere undvære denne sommer. Foto: Lars Poulsen VM 2018 Går verden rundt: Bendtner-beslutning vækker opsigt

Allerede i maj var Dagbladets fodboldkommentator Morten Pedersen ude og skrive en hel klumme om, at det nok er bedst, hvis Bendtner finder en ny klub, og at Rosenborg nok også tænker, at det vil være bedst at komme af med danskeren nu.

- Da Nicklas Bendtner kom til Rosenborg i marts 2017 handlede alt om at få den bedst mulige start for spilleren med det ekstreme potentiale og alt for lidt spilletid de seneste fem år. Men nu efter 40 kampe for Norges største og lige nu næstbedste fodboldklub handler alt om at få den bedst mulige slutning skrev kommentatoren i sin klumme.

- Jeg er rimelig sikker på, at Kåre Ingebrigtsen håber, at Nicklas Bendtner finder sig en ny klub. Både for spillerens og Rosenborgs skyld. Nicklas Bendtner har haft en overenskomst med Rosenborg om, at han skulle spille alle kampene før VM. Men nu er aftalen gået ud, VM venter, og til efteråret vil Rosenborg-træneren gøre det, der er bedst for holdet, ikke Nicklas Bendtner. Det er selvfølgelig også en faktor i danskerens fremtidsplaner, skrev kommentatoren dengang i den lange klumme i Dagbladet på et tidspunkt, hvor ingen vidste, at Bendtner slet ikke ville komme med til VM.

Spansk fodbold Alt er på plads: Her er Cristianos sidste ønske før skiftet

Jordan Pickford jagtes af Andreas Krauls fire gutter: Jesse Lingard, John Stones, Harry Kane og Kieran Trippier, da sejren over Colombia er en kendsgerning. Foto: All Over Press Sport og Spil DR-profilen fører VM's manager-spil: Her er hans guldkorn

 

Bendtner og Kjær kan have spillet deres sidste EM-slutrunde. Ekstra Bladet har set tilbage og vurderet, hvordan det er gået de tidligere stjerner in spe - og hvordan den kommende generation ser ud. (Foto: Lars Poulsen) Sport og Spil De spilller i 2020: Her er fremtidens landshold

Luka Modric løb ekstremt meget i kvartfinalen, men det er alligevel tre kilometer kortere end mest løbende russer Daler Kuziaev i samme kamp. Foto: AP VM 2018 Afslører VM-spillere: De sniffer i spillertunnel - det er doping!

43 kommentarer
Vis kommentarer