United-legende i pinlig nedtur: - Jeg er nærmest chokeret

Træner i Molde FK og tidligere United-legende Ole Gunnar Solskjær led onsdag et chok-nederlag, da hans hold blev slået ud af den norske NM Cup af 2. Divisionsklubben Brattvåg i cuppens anden runde

Den 45-årige træner og tidligere Manchester United-spiller Ole Gunnar Solskjær er formentlig en skuffet mand, efter hans klub onsdag blev slået ud af den norske NM Cup. Foto: Tariq Mikkel Khan
Den 45-årige træner og tidligere Manchester United-spiller Ole Gunnar Solskjær er formentlig en skuffet mand, efter hans klub onsdag blev slået ud af den norske NM Cup. Foto: Tariq Mikkel Khan

Da Ole Gunnar Solskjær og hans mandskab fra Molde FK gik på banen i Brattvåg onsdag aften, havde han nok næppe forudset, hvor stor en udfordring den nyligt oprykket 2. Divisionsklub ville vise sig at blive.

Det lykkedes nemlig ikke det stjernespækkende mandskab, der ligger på 3. pladsen i Eliteserien, at få bolden i nettet i ordinær spilletid.

Det skriver det norske TV 2

'Jeg er meget skuffet'
Heller ikke i den forlængede spilletid lykkedes det Molde at bringe sig foran, men det gjorde det til gengæld for Brattvågs Daniel Stensøe, der scorede kampens eneste og sidste mål. Stensøe bragte dermed, på sensationel vis, sin klub til 3. runde i NM Cuppen.

– Det var utrolig deiligt, og vi troede meget på det, sagde han til NRK efter kampen.

Moldes overraskende nederlag til  2. Divisionsklubben Brattvåg er klubbens andet nederlag i denne uge. Søndag tabte klubben på hjemmebane mod Odd i Eliteserien.

Et brølende stærkt Arsenal-mandskab inden Europa Cup-finalen mod Zaragoza i 1995: John Hartson, Tony Adams, Martin Keown, Paul Merson, David Seaman og Andy Linighan i bageste række. Forrest Ray Parlour, Nigel Winterburn, Ian Wright, Stefan Schwarz og Lee Dixon. Foto: All Over Press Sport og Spil Arsenal-legenden: Drak tequila og champagne til jeg væltede over tre borde

- Jeg er meget skuffet, næsten chokeret, vil jeg sige. Det var jo fortjent. Det er det værste af det hele. Havde det ikke været for vores målmand, så ville de have scoret mange flere mål, sagde Ole Gunnar Solskjær til NRK efter kampen.

Solskjær havde sparet spillere
Solskjær havde forinden kampen valgt at spare dele af førsteholdet, men stillede alligevel med et stærkt mandskab.

Alligevel var 2. divisionsholdet fra Brattvåg for stor en mundfuld for Molde, der ikke evnede at score nogen mål i kampen.

Ifølge TV2s fodboldekspert Jesper Mathisen, er det en pinlig affære, at Molde nu er ude af NM Cuppen.

- Det er pinligt at ryge ud på den måde. De har brugt så mange penge og har så dygtige spillere, at Bratvåg ikke burde være noget problem, også selvom de sparede en del spillere, siger han til TV2.

Ekstra Bladet viser dig alle landsholdsspillernes lønninger. Foto: /ritzau/Lars Poulsen Sport og Spil Se deres løn: Så meget tjener landsholds-stjernerne

Emre Mor har igen problemer med disciplinen i Celta. Foto: Ritzau/Scanpix Spansk fodbold Tidligere Superliga-stjerneskud i problemer: Smidt ind fra træning - igen!

Foto: AP Champions League Bitter Bayern-stjerne: Vi fortjente finalen

FC Nordsjælland Tidligere landsholdsspiller på vej mod opsigtsvækkende skifte

Premier League Historisk hæder til Eriksen: Men ekspert fjerner danskeren fra listen

9 kommentarer
Vis kommentarer