Værsgo' - her er den: Bendtners drømmescoring alle taler om

Nicklas Bendtner scorede lørdag et drømmemål for Rosenborg mod Molde, og den tåler mange genudsendelser. Se den lige her

Nicklas Bendtner var Rosenborgs store helt, da han lørdag scorede et utroligt mål mod ærkerivalerne fra Molde i 'hadets opgør' i Eliteserien i Norge.

En drømmescoring, der var med til at give de forsvarende mestre en 2-1-sejr.

Dagen derpå tale mange, hvis ikke alle i fodbold Danmark (og Norge), om Bendtners utrolige kasse. Derfor skal du da heller ikke snydes for danskerens smukke scoring. Hans niende for Rosenborg.

Se Bendtners vilde scoring i klippet øverst i artiklen.

Fra en position langt ude i feltets højre side modtager Bendtner bolden og klapper til den første gang med ydersiden, så den bøjer som en banan og stryger op i det fjerneste målhjørne. Wauw. Sikken en kasse af danskeren.

Og det er gået de færrestes fodboldnæser forbi i Norge og herhjemme.

Nicklas Bendtner scorede en drømmekasse mod Molde lørdag aften og hyldes nu for den fra nær og fjern. Foto: All Over Press.
Nicklas Bendtner scorede en drømmekasse mod Molde lørdag aften og hyldes nu for den fra nær og fjern. Foto: All Over Press.
 

'Et Real Madrid-mål'
Straks efter røg roserne danskerens vej.

- Da Molde så ud til at have sat fut i guldkampen i Eliteserien med en 'Barcelona-scoring', så havde Nicklas Bendtner et øjeblik, som ville være godt nok til Real Madrid, lyder det i reportagen fra VG.

- Danskerens vanvittige ydersideafslutning i det lange hjørne efter 73 minutter bør gå ind i konkurrencen om 'årets mål', og det kan være liga-guld værd for Rosenborg, lyder det i avisen.

Også på sociale medier har Bendtners mål vakt opsigt hos adskillige danske fodboldkommentatorer:

Selv virkede Bendtner temmelig ydmyg og rolig omkring den utrolige scoring, omend han var glad for den. Naturligvis.

- Det var nok et af mine bedre mål, kan man trygt sige, og det forandrede kampen, siger Bendtner til VG.

- Målet kom på et vigtigt tidspunkt. Det satte os i en god position til at score et mere, siger Bendtner.

Roses af United-legende

Bendtner nåede også at få roser med på vejen af Moldes træner, den tidligere Manchester United-legende Ole Gunnar Solskjær.

- Rosenborg vinder guldet nu, siger Solskjær til avisen. Det er højeste klasse. Det skal Bendtner have, siger Solskjær.

På topscorerlisten er Bendtner nu bedste Rosenborg-spiller med et mål mere end Milan Jevtovic. Men på den samlede liste for Eliteserien er Bendtner 'kun' nummer fire på topscorerlisten. Her har han tre mål op til Stabæks Ohi Anthony Omoijuanfo.

Nicklas Bendtner er på bænken i Rosenborg, og hans formstærke afløser har allerede scoret. Foto: Stine Tidsvilde Skandinavien - 3. jul. 2017 - kl. 19:44 Til bryllup i udlandet: Bænket Bendtner helten i sidste minut

Se også: Flere mål og assist: Kæmpe Bendtner-show

Nicklas Bendtner står foran sin eksamen i Rosenborg. Foto: Stine Tidsvilde Skandinavien - 11. jul. 2017 - kl. 12:34 Bendtner-kritik før eksamen: Han er sluppet billigt

Nicklas Bendtner ligger dårligt til på statistik-listerne i Eliteserien, og ekspert mener, at holdkammerat har, hvad danskeren mangler. Foto: Stine Tidsvilde Skandinavien - 28. maj. 2017 - kl. 17:43 Holdkammerat er bedre: Men Bendtner for dyr at bænke

Christian Eriksen vil fortsat være en central del af landsholdet om tre år, mener to fodboldeksperter. Foto: Lars Poulsen Sport og Spil Fodboldeksperter: Sådan ser landsholdet ud ved EM i 2020

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i fodbold
Seneste i fodbold
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen