Annonce:
Annonce:

Vibe i stort million-dilemma

Lasse Vibe tygger på et bud fra den kinesiske klub Tianjin Teda, som kan sikre ham resten af livet

Lasse Vibe tygger på et stort tilbud fra en kinesisk klub. (Foto: Tariq Mikkel Khan)
Lasse Vibe tygger på et stort tilbud fra en kinesisk klub. (Foto: Tariq Mikkel Khan)
Annonce:
Følg Fodbold

Drømmen om en stor kontrakt med en engelsk klub faldt til jorden på sidste dag af transfervinduet for halvanden uge siden.

Derfor regnede alle med, at IFK Göteborg ville beholde topscorer Lasse Vibe til sommerens transfervindue. Men det kinesiske transfermarked er stadig åbent, og nu er der kommet en henvendelse, som der lige nu bliver tygget på hos både IFK og Lasse Vibe.

Medie: Lasse Vibe til Kina for 15 millioner

TV3sport.dk kunne tirsdag eftermiddag fortælle, at Vibe er solgt til kinesiske Tianjin Teda, men ifølge Ekstra Bladets oplysninger er handlen langt fra på plads.

Selve salgsprisen skal kineserne og IFK Göteborg nok finde en løsning på. Første henvendelse som stadig er lidt uformel har været på omkring 16 mio. kr., men IFK slipper ham givetvis ikke for under 18 mio. kr.

Annonce:

- Det er kun rygter og spekulationer. Der er ikke kommet noget bud, som vi skal tage stilling til, sagde IFK-direktør Martin Kurzwelly til Fotbollskanalen.se.

Premier League-klubber i dialog med Lasse Vibe

Det tyder dog på, at der prompte falder et bud, hvis Lasse Vibe åbner for et skifte. Så sent som i søndags sagde han i et interview med Politiken, at et skifte til Rusland, USA eller Kina ikke var interessant lige nu for ham. Men den økonomiske del i henvendelsen fra Tianjin Teda lokker.

Lasse Vibe kan sikre sig en lønpakke på over 15 mio. kr. netto på en tre-årig kontrakt, og det kan give økonomisk uafhængighed i resten af livet for 28-årige Vibe.

Det store minus er, at de sportslige ambitioner samt landsholdet må angriberen formentlig vinke farvel til. Det tygger han på lige nu, og kineserne har tid til at vente, da deres transfervindue har åbent en måneds tid endnu.

Lasse Vibe har været en ombejlet herre i et stykke tid

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Hvad er din pris, Mette?
Annonce:
Annonce:

... MEGA-GALLERI

Annonce:
Annonce: