Vibe: Jeg har bare ikke været god nok

Lasse Vibe ærgrer sig ikke et sekund over, at han ikke kom til en klub i en større liga

Lasse Vibe retter kritikken indad. (Foto: Tariq Mikkel Khan)
Lasse Vibe retter kritikken indad. (Foto: Tariq Mikkel Khan)

Lasse Vibe bankede i sidste sæson 23 kasser ind i Allsvenskan, og det gjorde den danske IFK Göteborg-spiller til suveræn topscorer i den svenske liga. På samme tid fik han etableret sig på det danske landshold og scorede et meget vigtigt mål for Danmark i udekampen mod Albanien. Lasse Vibes 2014 var med andre ord tæt på perfekt.

Af samme årsag regnede så godt som alle også med, at angriberen ville blive solgt i januars transfervindue, men til trods for interesse fra blandt andre Reading skete det ikke. Derfor er Lasse Vibe stadig i IFK Göteborg. Det kan man undre sig over, men ifølge Lasse Vibe er der kun en at bebrejde, at det ikke blev til noget skifte til en større klub i januar - og det er Lasse Vibe.

Se også: Danmark sat på plads af fransk 'B-hold'

- Nu bliver det rart kun at skulle koncentrere sig om fodbold. Der har været en masse snak og spekulationer hele tiden. Der har næppe været en dag, hvor jeg ikke skulle svare på spørgmål om min fremtid. Det er klart, at det er hårdt, når man bliver spurgt om det samme igen og igen. Til sidst bliver man en smule frustreret, og det tapper måske lidt kræfter, siger Lasse Vibe til fotbollskanalen.se og fortsætter:

- Jeg vil ikke sige, at jeg er overrasket over, at jeg stadig er her. Helt enkelt så har jeg bare ikke gjort det godt nok til at havne i en af de store europæiske ligaer. Så simpelt er det.

Morten Olsen har udtaget de 23 navne til de kommende to kampe mod USA og Frankrig (Foto: Lars Poulsen) Landsholdsfodbold - 17. mar. 2015 - kl. 13:42 Her er Morten Olsens 23 landsholdsnavne

Lasse Vibe blev også sat i forbindelse med et skifte til kinesisk fodbold - et skifte, der angiveligt havde gjort danskeren til en meget, meget velhavende mand. Men det blev heller ikke til noget, og nu ser Vibe bare frem til at spille noget fodbold.

- Jeg tænker ikke over fremtiden. Der er rigtig meget, som skal stemme, før en spiller skifter klub, og der er hele tiden så mange spekulationer, som jeg ikke vil bidrage til. Hvis jeg siger noget, er der altid nogen, der tolker det forkert, og så bliver det pludselig en stor sag. Jeg vælger at fokusere på fodbolden nu, og jeg vil gøre det så godt som muligt, lyder det fra den danske IFK Göteborg-profil.

Lasse Vibe kom til IFK Göteborg fra SønderjyskE.

3 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere