Vilde tilbud: 50 % på alt, indtil klubben får point

Vålerenga er ikke kommet godt fra start i den norske Tippeliga, og det får nu en lokal butik til at markere klubbens rædderlige start på en alternativ måde

Kjetil Rekdal har ikke haft styr på Vålerenge i den nye sæson, hvor det foreløbig kun er blevet til nederlag (Arkivfoto: VG)
Kjetil Rekdal har ikke haft styr på Vålerenge i den nye sæson, hvor det foreløbig kun er blevet til nederlag (Arkivfoto: VG)

Fire kampe har givet fire nederlag og en målscore på 1-7.

Nej, tingene kører bestemt ikke som smurt i den bedste norske række, Tippeligaen, for Vålerenga. Klubben har indledt den nye sæson på sidstepladsen uden point, og cheftræner Kjetil Rekdal er kommet under pres efter den dårlige start.

Fans af klubben forsøger at holde humøret højt, og en VIF-fan siden 1980'erne har taget en humoristisk tilgang til yndlingsklubbens spillemæssige kvaler. Han har nemlig givet halv pris på alle sine varer i sin butik Mitt Kashmir i Norges hovedstad Oslo.

- Indtil VIF får point igen, giver jeg halv pris på alle varer i min butik, står der således på butikejer Tore André Granlis vindue ud mod gaden. Foreløbig har tilbuddet været gældende siden før weekenden, hvor Vålerenga tabte til Stabæk.

Se tilbuddet i vinduet her

- Det var ikke meningen, at det skulle være et PR-stunt. Det er trist, det der sker med VIF, siger Granli om sit morsomme skilt i vinduet.

Nordmanden fortæller, at tilbuddet har vakt opsigt, og at der har været kunder forbi end vanligt.

- Jeg har alle mulige folk forbi. Alle har en relation til Vålerenga. Jeg aner ikke, hvor mange der har stået udenfor og taget billeder af af tilbuddet. Folk stopper op og ler. Der er ingen, der ler ondskabsfuldt, fortæller Vålerenga-supporteren.

Historien melder intet om, hvorledes hans slagtilbud påvirker økonomien i negativ forstand, men han fastholder dog, at han vil køre videre med tilbuddet, indtil yndlingene på banen præsterer igen.

- Jeg er en stædig rad, det skal man være. Jeg har tænkt mig at holde ud. Jeg bliver spurgt, om jeg gemmer 'godbidderne' væk i butikken, men det har jeg ikke gjort. Der er nogen, som gør et rigtigt godt køb herinde, siger Tore André Granli.

Granli skal i hvert fald køre med tilbuddet et par dage mere. Vålerenga møder Tromsø i weekenden, hvor der altså skal point på bordet, hvis kunderne skal gå glip af en god rabat.

Klubben har ikke ønsket at kommentere historien. Ovenpå den elendige start har cheftræner Kjetil Rekdal givet spillerne mundkurv på, og det betyder også, at tidligere Superliga-spillere som Kjetil Wæhler, Daniel Fredheim Holm, Christian Grindheim, og også den tidligere Bundesliga-spiller Mohammed Abdellaoue ikke må snakke med pressen.

11 kommentarer
Vis kommentarer