Duncan: Jeg har været en dårlig investering

Den tidligere Superliga-profil erkender, at Celtic ikke har fået meget for pengene

Morten Duncan Rasmussen scorede seks mål i 14 kampe, da han var udlejet til AaB. (Foto: Ernst van Norde)
Morten Duncan Rasmussen scorede seks mål i 14 kampe, da han var udlejet til AaB. (Foto: Ernst van Norde)

Morten 'Duncan' Rasmussen har scoret mål på stribe i Superligaen for AGF, Brøndby og senest også i en kort lejeperiode i AaB i fjor.

Men i Celtic kører det slet ikke for den tidligere landsholdsangriber, hvor han yderst sjældent får spilletid. Han ønsker brændende at spille mere fodbold, fortæller han i et interview i dag med Jyllands-Posten - men han har stadig mere end et år tilbage af sin kontrakt.

- Men hvad skal jeg gøre? Slå en ihjel for at komme fri herovre? Klubben har givet penge for mig, de vil sikkert have noget igen. Jeg ved det ikke. Nu gætter vi bare. Jeg er ikke typen, der banker i bordet hos træneren. Så banker han bare endnu hårdere, så kan vi sidde der og banke løs.

- De ved godt, hvordan min situation er. Jeg har været en dårlig investering for Celtic.

- De har givet penge for mig, og jeg har ikke spillet for dem. Men klubben går ikke konkurs på grund af mig. Jeg er kun en lille fisk, siger han til Jyllands-Posten.

Læs også:

Glenn Loovens (tv.) og co. fejrer scoringer, sejr og mesterskab i dag. (Foto: PA) Skotland Celtic tog titlen med storsejr

Han understreger i interviewet, at han ikke klynker, for han har selv valgt at satse på en karriere i Celtic, der i januar 2010 betalte omkring 13 mio. kr. for den danske angriber i Brøndby.

Men siden er det blot blevet til tre mål i 10 kampe for den skotske storklub, der lørdag sikrede sig klubbens mesterskab nummer 43.

- Jeg har selv valgt at skrive under, og jeg får også min løn. Jeg vidste, hvad jeg gik ind til. Så der er ikke noget, jeg fortryder. Så det skal ikke lyde som om, at jeg tuder over det, siger den 27-årige aarhusianer til Jyllands-Posten.

I løbet af sin kontraktperiode i Celtic har Morten Rasmussen været udlejet til tyske Mainz, AaB og tyrkiske Sivasspor.

0 kommentarer
Vis kommentarer