Fire har budt på kriseramte Glasgow Rangers

I alt fire bejlere har meldt sig klar til at overtage den økonomisk kuldsejlede skotske klub Glasgow Rangers.

Smilene er stivnet i Glasgow Rangers. (Foto: PA)
Smilene er stivnet i Glasgow Rangers. (Foto: PA)

Der er åbenbart stor interesse for at overtage den økonomisk kuldsejlede skotske traditionsklub Glasgow Rangers.

I hvert fald er der ved deadline onsdag aften indløbet i alt fire tilbud på at overtage klubben.

De 54-foldige skotske mestre er for tiden under administration, fordi klubben ikke kan betale den kæmpegæld, som den slæber rundt på, hvor blandt andet skattevæsnet hører til de store kreditorer.

Blandt byderne er Paul Murray, der med en fortid som direktør i Rangers må vide, hvad han går ind til. De andre bud er fra henholdsvis Singapore, Tyskland og USA.

- Buddene er struktureret på forskellig måde, men jeg vil beskrive dem som positive og konstruktive, siger administrator i Glasgow-klubben David Whitehouse ifølge det tyske nyhedsbureau dpa.

- Administratorerne vil nu analysere buddene de næste dage og diskutere dem med de relevante parter for at få en dybere forståelse af detaljerne, siger han.

Celtic-manager Neil Lennon svinede dommeren til i pausen - og fik rødt kort. (Foto: PA) Skotland Rødt drama, da Rangers snød Celtic

Brian Laudrups gamle klub blev i midten af februar sat under administration og samtidig fratrukket 10 point i den skotske Premier League som straf for ikke at have styr på finanserne.

Klubben afventer fortsat udfaldet af en skattesag, som kan ende med en regning på den høje side af en halv milliard kroner.

David Whitehouse håber, at der kommer en afklaring i næste uge.

- Det er vores intention at acceptere et tilbud i næste uge, siger han og fortsætter:

- På dette tidspunkt kan vi ikke være helt præcise i forhold til en tidshorisont, men vi forventer, at det vil være muligt at komme fri af vores nuværende situation inden udgangen af året.

Glasgow Rangers ligger lige nu nummer to i den skotske liga - 18 point efter de evige rivaler fra Celtic.

0 kommentarer
Vis kommentarer