Celtic lurer på tidligere AGF-bomber

Celtic har et godt øje til Aron Johannsson, der scorer mål på samlebånd for AZ Alkmaar

Arkivfoto: Jens Dresling
Arkivfoto: Jens Dresling

Aron Johannsson bragte sig tidligere på ugen i fokus i de hollandske medier, da han røg i slagsmål med holdkammeraten Wesley Beware under træningen i hollandske AZ Alkmaar. Den tidligere AGF-profil udtalte efterfølgende, at balladen blot satte ham endnu mere op til pokalkampen mod Heerenveen, som blev spillet i går.

Og Aron Johannsson fik i sandhed vist, at han blot bliver endnu bedre af at dele et par håndmadder ud. Han scorede således to mål mod Heerenveen, og i alt har islændingen fra Amerika banket 17 bolde i nettet i denne sæson.Se også: Tidligere AGF-stjerne i slagsmål

Det har man også luret i flere udenlandske klubber, og torsdag skriver Daily Mail, at Celtic viser interesse for den tidligere AGF-stjerne. Skotternes manager Neil Lennon var på plads for at besigtige Aron Johannsson i gårsdagens pokalkamp, og angriberen efterlod altså et godt indtryk med to scoringer.

Ifølge Daily Mail benyttede Neil Lennon også lejligheden til at tage et nærmere kig på Alfred Finnbogason fra Heerenveen, der aktuelt er topscorer i den hollandske Æresdivision med 16 mål i 17 kampe.

Læs mere om fodbold på Tipsbladet.dk

0 kommentarer
Vis kommentarer