Erik Sviatchenko bliver i Celtic

Celtic har ingen appetit på at sælge Erik Sviatchenko, der har tiltrukket sig interesse fra kriseramte Leicester og flere andre Premier League-klubber i januars transfervindue

Erik Sviatchenko bliver i Celtic. Foto: AP
Erik Sviatchenko bliver i Celtic. Foto: AP

Det er et år siden, at den danske forsvarsspiller Erik Sviatchenko skiftede Danmark og FC Midtjylland ud med Celtic og Skotland, og selv om den stærke centerback er i høj kurs hos en håndfuld Premier League-klubber, erfarer tipsbladet.dk nu, at Celtic har afvist Premier League-bud på Sviatchenko, og at klubben ikke ønsker at sælge den 25-årige forsvarsspiller i dette transfervindue.

Tipsbladet kunne fortælle mandag aften, at der er interesse for den 25-årige centerback, specifikt fra en håndfuld Premier League-bejlere, hvor interesseren fra Leicester City har været størst med klubber som Burnley og Everton blandt de øvrige interesserede parter. Leicester endte dog med at hente Molla Wague i Udinese.

De skotske mestre solgte i sommeren 2015 Virgil van Dijk til Premier League-klubben Southampton, og det er tvivlsomt, om skotterne har lyst til at sælge deres danske stopper for mindre.

Foto: AP
Foto: AP
 

Der har ikke været bud i det luftlag, og ifølge Tipsbladets oplysninger har lysten i Celtic til at sige farvel til den danske stopper efter 12 måneder også været meget begrænset.

Klubben råder ikke over mange alternativer på midtstopper-pladserne, da Kolo Touré og Efe Ambrose ikke har været meget i aktion i denne sæson, og alt tyder dermed på, at Erik Sviatchenko bliver i Celtic.

De potentielle købere i Premier League får det givetvis heller ikke let til sommer, da Celtic gerne vil bruge danskeren i en ny Champions League-kvalifikation og efterfølgende gruppespil i næste sæson.

Nu kan centerbacken i stedet fokusere på at sikre Celtic endnu et skotsk mesterskab denne sæson, hvor klubben fører ligaen sikkert - 22 point foran Glasgow Rangers på andenpladsen og med kun to tabte point ud af 66.

Sviatchenko. Foto: All Over Press
Sviatchenko. Foto: All Over Press
 

Tipsbladet har tirsdag aften været i kontakt med Erik Sviatchenkos agent Allan Bak Jensen, der understreger, at den danske forsvarsspiller føler sig godt hjemme i klubben og byen.

Ud over Leicester City har Southampton og Swansea ifølge Tipsbladets oplysninger også holdt aktivt øje med danskeren og sonderet mulighederne for at hente ham.

Denne dansker kan blive Premier League-spiller i dag

Skotsk talent i kæmpe brøler: Det værste tweet nogensinde?

Dansk OB-angriber skal hjælpe skotter til oprykning