Lægger Twitter ned: - Det er aldrig set før

Livingston FC fra den bedste skotske række har gang i en noget speciel afstemning på Twitter, hvor brugere har fået mulighed for at afgøre klubbens målmands fremtid

Livingston FC har gang i noget, som formentlig aldrig er set i fodboldverdenen før.

Efter at resten af den skotske liga blev afblæst i sidste uge, er de nemlig begyndt at forberede sig på den næste sæson af Premiership, som den bedste skotske række hedder.

Og i den forbindelse skal de træffe nogle beslutninger angående kontraktforlængelser.

En af de spillere, der har udløb denne sommer, er tredjemålmanden Gary Maley, men det er der som bekendt ikke noget videre specielt ved.

Til gengæld vil de ikke selv træffe beslutningen, om målmandens kontrakt skal forlænges eller ej. Det lader Livingston FC i stedet fansene bestemme.

På Twitter har den skotske klub nemlig oprettet en afstemning, hvor man kan stemme for eller imod en forlængelse.

- Sandsynligvis er det første gang i fodbold, men vi giver dig chancen for at beslutte Gary Maleys fremtid. Da hans kontrakt udløber næste måned, overlader vi det til fansene om, hvorvidt vi skal tilbyde 'Stretch' en forlængelse eller ej, skriver klubben.

Herunder kan du se den bizarre afstemning...

Joker med
Mens mange støtter målmanden og anbefaler, at han tager kontakt til en advokat, deltager både holdkammerater og Maley selv i kommentar-sporet under afstemningen.

- Det er tid til, at du hænger handskerne op, min ven, du har gjort det godt. Redningen på straffe på Tannadice er dog karrierens eneste højdepunkt for at være ærlig, men hav det godt, joker klubbens assistenttræner David Martindale eksempelvis i en kommentar.

- Man skal da bruge en kran for at flytte ham!, skriver den tidligere holdkammerat Liam Buchanan til stor morskab for Gary Maley.

Den 37-årige keeper, der altså kaldes 'Stretch', spillede én kamp for Livingston FC i den forgangne sæson.

18 kommentarer
Vis kommentarer