Annonce:
Annonce:

Pressemøde stikker helt af: Tidligere PL-stjerne får alle til at synge

De fleste fodboldspiller kommer med ganske forudsigelige svar, men det er langt fra tilfældet med Kolo Toure

Der var nok at grine af under Kolo Toures pressemøde. Foto: Screenshot AP
Annonce:
Følg Fodbold

'I will always love you,' sang Whitney Houston, og selvom hun ikke er her mere, så skal hun vide, at den kærlighed er gengældt fra Kolo Toure. Det kom frem, da Celtic spilleren fuldstændig misforstod en journalists spørgsmål under et pressemøde.

Den tidligere Arsenal, Manchester City og Liverpool spiller blev spurgt ind til, hvilken sang han bedst kunne lide. Hvad han ikke lige fangede var, at journalisten mente fan-sang.

Derfor fortalte Kolo Toure, efter først havde bedt journalisterne om ikke at grine, at han godt kan lide Whitney Houston. Midt i forsvarsspillerens forklaring kom der dog en hjælpende hånd fra en Celtic medarbejder, der forklarede ham, at det altså ikke var 80'er popstjernens diskografi, der blev spurgt ind til. Da misforståelsen gik op for Toure, kunne journalisterne alligevel ikke holde grinene tilbage, og det kneb også for hovedpersonen selv.

Sløret blev dog løftet for Kolo Toures yndlings fan-sang, og valget faldt på den sang, som Manchester City tilhængerne lavede til Kolo og hans bror, Yaya.

En sang som en meget ivrig Kolo Toure også valgte at demonstrere, da han fik de fremmødte journalister til at synge med. Hvordan det lød, kan du høre i klippet øverst.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Støjbergs første politiske udspil er at ramme folk i den tredje verden
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: